Αθλητισμός

Αυτός «απειλεί» τον Ουζουνίδη - «Τρόμος και φόβος» μετά το διαζύγιο

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έφεραν σε δύσκολη θέση τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός δέχθηκε σκληρή κριτική, ακόμα κι από «κιτρινόμαυρα» Μέσα, ωστόσο από τη διοίκηση πήρε πίστωση χρόνου για να δουλέψει και να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο 50χρονος τεχνικός καλείται να βρει το γιατρικό άμεσα, προκειμένου η ΑΕΚ να μη βγει από τόσο νωρίς εκτός μάχης πρωταθλήματος, κάτι που δε θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αν δεν καταφέρει, άλλωστε, να γυρίσει το χαρτί κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις.

Πάντως, προς το παρόν, ο κόουτς της Ένωσης έχει τη στήριξη της ΠΑΕ και έχει το χρόνο στη διακοπή του πρωταθλήματος να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να παρουσιάσει μία καλύτερη ομάδα με την επανέναρξη των υποχρεώσεων του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο μεταξύ, η είδηση της αποχώρησης του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της Λας Πάλμας, δημιούργησε σε πολλούς τη σκέψη επιστροφής του στην ΑΕΚ. Είναι, βλέπετε, το τάιμινγκ τέτοιο στην Ένωση που κανείς θα μπορούσε να πει πως υπάρχουν οι συνθήκες για να ένα τέτοιο σενάριο.

Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός δεν αποχώρησε από την ομάδα επειδή διαφώνησε σε κάτι με τη διοίκηση. Ήταν απόλυτα επιτυχημένος και αναγκάστηκε να φύγει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της μητέρας του. Κανείς δεν ξέρει αν αυτό έχει αποκατασταθεί για να είναι ελεύθερος ο Μανόλο Χιμένεθ να φύγει ξανά από την πατρίδα του, ωστόσο σίγουρα πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ θα το εύχονταν.

Ο 54χρονος τεχνικός είναι πολύ δεμένος με την ομάδα, έχει την εκτίμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και πρόσφατα, εδώ στο sportdog.gr, είχε δηλώσει πως θέλει να γυρίσει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ.

Όλα αυτά, λοιπόν, μπορεί να προκαλούν ένα επιπλέον άγχος στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος αντικατέστησε έναν άκρως επιτυχημένο τεχνικό και μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία το έργο του. Ο Έλληνας τεχνικός θα δώσει άλλωστε σημαντικές εξετάσεις το επόμενο διάστημα. Χωρίς καν να υπάρχει κάποια ένδειξη ή φήμη πως ο Ισπανός τεχνικός περιμένει στο ακουστικό του, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν αποκλείονται τα... θαύματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...