Βόρεια Ήπειρος

Απο τα καθεστώς Χοτζά, σε αυτό του Ε. Ράμα - Καραθάνος: Οι αλβανικές Αρχές έχουν κρατήσει το κινητό μου και το εξετάζουν

Συγκλονίζει η μαρτυρία του προέδρου της Ένωσης Βορειοηπειρωτών, Μπάμπη Καραθάνου, λίγο αφού αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές αρχές.

«Όταν μας συνέλαβαν, ρώτησα γιατί μας συλλαμβάνουν, μου είπαν για εξακρίβωση στοιχείων. Μας πήγαν στο Αργυρόκαστρο . Πέρασαν έξι ώρες χωρίς καν να μας απαγγείλουν κατηγορίες», είπε ο κ. Καραθάνος μιλώντας στην εκπομπη «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Κάποια στιγμή το βράδυ, οι αστυνομικοί άρχισαν να τον ανακρίνουν, ενώ του πήραν και το κινητό. «Μου πήραν το κινητό τηλέφωνο, γιατί δεν τους έδινα τους κωδικούς και μου είπαν θα εξετάσει ο εισαγγελέας αν θα το πάρω πίσω. Τους απάντησα ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε ευρωπαϊκή χώρα, μου είπαν μην μιλάς και πολύ γιατί με αυτά που έχεις κάνεις θα σε πάμε στα Τίρανα, θα δικαστείς και θα φας 5 χρόνια για αντιαλβανική προπαγάνδα» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Βορειοηπειρωτών.

«Λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα, άλλους τους σκοτώνετε, άλλους τους φυλακίζετε» συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για επίδειξη ισχύος και τρομοκράτηση . «Τους είπα πως ό,τι και να κάνετε εμείς δεν τρομοκρατούμαστε. Όσο είμαστε ζωντανοί θα παλεύουμε» , ανέφερε, σημειώνοντας πως έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ