Εθνικά θέματα

Απονομή πτυχίων στους απόφοιτους των σχολείων Καταδρομών και Αεροπορίας Στρατού

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους τα 16 στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του 104ου Σχολείου Καταδρομών και οι εννέα εκπαιδευόμενοι πιλότοι του Σχολείου Απόδρασης Διαφυγής Επιβίωσης της Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΔΕ/ΑΣ).

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες απένειμε ο διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.

Στο Σχολείο Καταδρομών, η εκπαίδευση, διάρκειας 13 εβδομάδων, ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου και τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδεύονται, μεταξύ άλλων, σε αντικείμενα τακτικής ειδικών δυνάμεων, ορεινού αγώνα, ανορθόδοξου πολέμου και αμφίβιων επιχειρήσεων.

Στο ΣΑΔΕ/ΑΣ, η εκπαίδευση, διάρκειας δύο εβδομάδων, ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου και οι πιλότοι της Αεροπορίας Στρατού εκπαιδεύονται, μεταξύ άλλων, σε αντικείμενα όπως είναι αυτά της επιβίωσης και της διαφυγής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης