Αρχείο

Αποκάλυψη: Η CIA παρεμβαίνει στη Λέσχη Bilderberg - Το συβούλιο πολέμου του Ιουνίου και η μάχη κατά της Ρωσίας - Τι λένε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα

Η CIA προσπάθησε να καθοδηγήσει την κοινή γνώμη στην Ευρώπη, σύμφωνα με μια αναφορά σοκ στην ατζέντα της Λέσχης Bilderberg.

Η περιβόητη και μυστικοπαθής Λέσχη Bilderberg είναι μια ιδιωτική λέσχη, όπου πραγματοποιούν συναντήσεις οι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, διεθνείς τραπεζίτες και στρατηγοί και όπου αυτοί οι άνθρωποι συζητούν και... αποφασίζουν για τους πολέμους, τις χρηματοπιστωτικές αγορές και τον έλεγχο της κάθε κυβέρνησης, αλλά τίποτα από αυτές τις συζητήσεις δεν δημοσιεύεται ποτέ για αυτό και κατέχει την πρώτη θέση σε κάθε "θεωρία συνωμοσίας".

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA, η υπηρεσία παρακολούθησε τον όμιλο Bilderberg λίγο πριν την πρώτη του συνάντηση στις 21 Μαΐου 1954.

Στο ντοκιμαντέρ «Μπίλντερμπεργκ: Η ταινία» ο συγγραφέας Gerard Aalders λέει ότι ο πραγματικός λόγος για την επέμβαση της CIA στην Λέσχη Bilderberg ήταν στην πραγματικότητα το θέμα του «ψυχρού πολέμου».

Ο Gerard Aalders είναι ολλανδός ιστορικός, συγγραφέας και δημοσιογράφος . Ο ίδιος έκανε το διδακτορικό του το 1989 για το θέμα του Ψυχρού Πολέμου και την ουδετερότητα της Σουηδίας σε σχέση με το ΝΑΤΟ.

Εργάστηκε από το 1993 έως το 2011 ως ερευνητής στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης Πολέμου (NIOD). Έγραψε μια τριλογία για τη ναζιστική λεηλασία στην Ολλανδία και περισσότερα βιβλία και άρθρα σχετικά με τις υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλειας, τις μυστικές οικονομικές συνεργασίες, τις διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , τα καρτέλ, τον Ψυχρό Πόλεμο, το WikiLeaks και άλλα πολλά και αποκαλυπτικά.

"Από τότε ήταν στην ατζέντα" είπε ο Aalders. «Προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν όλα τα ιδρύματα για να πάρουν όλα τα απαραίτητα και για να καθοδηγήσουν την κοινή γνώμη στην Ευρώπη και, στην πραγματικότητα, και αλλού όπου είχαν επιρροή και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ήταν ένα από αυτά . Γι 'αυτό χρηματοδότησαν την πρώτη μυστική συνάντηση της Bilderberg ως επί το πλείστον." τονίζει.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η CIA συμμετέχοντες στο συνέδριο της Bilderberg συνεχίζει να το κάνει σήμερα....

Το δε καινούριο κόλπο όσων κινούν τα νήματα του πλανήτη είναι, όπως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ανέφερε σε προηγούμενο αποκαλυπτικό άρθρο του, οι πολλές μικρές Bilderberg που σχεδιάζονται και λειτουργούν σαν...υποκαταστήματα

Οι αναφορές του ειδικού αυτού αναλυτή στις σχέσεις της δημιουργίας της περιβόητης Λέσχης με τον “Ψυχρό Πόλεμο” έχουν ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας, όπου εξλίσσεται ένας νέος “Ψυχρός Πόλεμος” μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Οι ασκήσεις επί χάρτου για επικείμενη πολεμική σύρραξη αλλά και οι πρόβες ένοπλων συγκρούσεων με σειρά από στρατιωτικές ασκήσεις δείχνουν πως αρκεί ένα φυτίλι να ανάψει την μεγάλη πυρκαγιά που δύναται να κατακάψει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η φετινή συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπεργκ που έλαβε χώρα στο Τορίνο τον περασμένο Ιούνιο ήταν αφιερωμένη στον πόλεμο. Ειδικότερα αφορούσε σενάρια πολέμου εναντίον Ρωσίας και Ιράν και δευτερευόντως την απόκτηση της δύναμης που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη….

Με συμβούλιο πολέμου παρομοίαζαν αναλυτές την φετινή σύνοδο της Λέσχης Bilderberg. Στην αίθουσα συνεδριάσεων ήταν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο γερμανός υπουργός Άμυνας και ο διευθυντής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού, DGSE.

Στο Τορίνο της Ιταλίας μαζί με τους παραπάνω αναφερθέντες και ένα πλήθος ακαδημαϊκών, στρατηγικών και στρατιωτικών θεωρητικών, αν και για εκείνες τις χώρες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες γεωπολιτικές περιοχές δεν υπάρχει τίποτα το θεωρητικό σχετικά με αυτές τις συνομιλίες.

Η σαφέστερη ένδειξη ότι μια σύγκρουση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ βρίσκεται στα χαρτιά είναι η παρουσία στη συνεδρίαση της Λέσχης του κορυφαίου πολεμικού gambler του Πενταγώνου, James H. Baker.

Είναι ειδικός στις στρατιωτικές τάσεις και καμία τάση δεν είναι πιο μοντέρνα στον κόσμο της στρατηγικής μάχης παρά η τεχνητή νοημοσύνη, θέμα επίσης βασικό στην ατζέντα της Λέσχης.

Επίσης παρών στο Τορίνο ο στρατιωτικός θεωρητικός Μάικλ Χ. Χόροβιτς, ο οποίος έχει γράψει εκτενώς για τον πιθανό αντίκτυπο στο μέλλον του πολέμου.

Όλα αυτά έχουν έναν κοινό παρονομαστή....

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ