Οικονομία

Αποκάλυψη: Γνωστός εφοπλιστής καταθέτει πρόταση για την εξαγορά της Folli Follie

Πρωτοβουλία για την εξαγορά και την διάσωση της Folli Follie αναλαμβάνει άμεσα ένα μεγάλο επενδυτικό σχήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos.gr, ο Έλληνας εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, σε συνεργασία με ξένο fund, θα καταθέσουν πρόταση για τη διάσωση της εταιρείας.

Στην κατεύθυνση αυτή πρόκειται να διαθέσουν σε πρώτη φάση το ποσό των 100.000.000 ευρώ για να καλύψουν τις μαύρες τρύπες και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση του Ομίλου.

Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, η δικαιοσύνη προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών για το σκάνδαλο της Folli Follie.

Εντύπωση προκαλεί ο εμφύλιος που επικρατεί μεταξύ των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου, αφού ο υιός Κουτσολιούτσος επιχειρεί να φορτώσει το σκάνδαλο αποκλειστικά και μόνο στη διαχείριση που έκανε ο πατέρας του.

Την ίδια ώρα, οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν καλέσει για να καταθέσουν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι απάτη σε βαθμό κακουργήματος, σύσταση συμμορίας και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Οι λογαριασμοί της οικογένειας Κουτσολιούτσου έχουν δεσμευτεί αλλά προηγουμένως είχαν καταφέρει να μεταβιβάσουν τα ακίνητα σε εξωχώριες εταιρείες και να φυγαδεύσουν τεράστια ποσά σε φορολογικούς παραδείσους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ