Αθλητισμός

Απίστευτο τι... έπαθε ο Μαρτίνς στην Ισπανία - Το έμαθε ο Μαρινάκης - Ετοιμάζεται να τον…

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπέτις στην Ισπανία κι αν ήταν λίγο πιο ικανός στο σκοράρισμα, σίγουρα θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα έκανε πιο εύκολο το τελευταίος ματς με τη Μίλαν στο «Καραϊσκάκη».

Όπως διαπιστώθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τον παίκτη που θα μπορούσε να κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Ένα κλασικό σέντερ φορ, δηλαδή, που θα έστελνε εύκολα την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Και γι’ αυτό ήταν «σκασμένος» χθες ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ήξερε καλά πως με ένα στράικερ κλάσης θα είχε σίγουρα πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα, όχι μόνο κόντρα στην ισπανική ομάδα, αλλά και γενικότερα φέτος σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Το φύσαγε και δεν κρύωνε χθες ο 48χρονος τεχνικός και, μάλιστα, σκεφτόταν ότι σε περίπτωση που το καλοκαίρι είχε «καθίσει» στον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός σέντερ φορ απ’ αυτούς που «χτύπησαν» οι Πειραιώτες, όπως ήταν ο Βραζιλιάνος Ντέιβερσον ή ο Πορτογάλος Ρουί Φόντε, τότε η ομάδα του θα είχε βρει τα γκολ (και τους βαθμούς) που τώρα της λείπουν σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως, την εισήγησή του την έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Γενάρη και, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η διοίκηση δεν πρόκειται να του χαλάσει το χατίρι. Στο λιμάνι ψάχνουν ήδη για έναν σέντερ φορ κλάσης στην ξένη αγορά κι αυτό θα είναι το «μπαμ» του Ολυμπιακού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ξοδευτούν και αρκετά χρήματα για να αγορασθεί κάποιος παίκτης, ο οποίος θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού και να λύσει το φετινό πρόβλημα δυστοκίας της ομάδας.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ