Κοινωνία

Απίστευτο ξύλο για μία παρτίδα μπιλιάρδου (βίντεο)


Στην μάχη που ξέσπασε στην παμπ έλαβαν μέρος ακόμα και οι γυναίκες, με τους περισσότερους άνδρες να είναι εμφανώς μεθυσμένοι.

Ένα ήρεμο βράδυ στην παμπ του Χέρντφορντσαϊρ εξελίχθηκε σε πολεμική σύρραξη, χάρη σε ένα καυγά που ξέσπασε για μία παρτίδα μπιλιάρδου.

Όλα ξεκίνησαν στις 20:00 όταν μία παρέα που έπαιζε στο τραπέζι άρχισε να λογομαχεί με μία άλλη, με την κατάσταση σε κάποια φάση να ξεφεύγει και να πέφτουν οι πρώτες μπουνιές.

Αμέσως ενεπλάκησαν στον καυγά όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού, με αποτέλεσμα να επιστρατεύονται ακόμη και καρέκλες, ενώ συμμετείχαν μέχρι και οι γυναίκες που ήταν στις δύο παρέες.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις κινήσεις και τα... τυφλά χτυπήματα, οι περισσότεροι τις είχαν πίει τις μπυρίτσες τους.

Δείτε το video και θα καταλάβετε...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...