Αθλητισμός

Απίστευτο κι όμως ελληνικό - Γκάφα με τον Βλαχοδήμο στην Εθνική - Το ήξερε ο Άγγελος;

Έτοιμος για να κάνει την πρώτη του συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, καθώς έγιναν αποδεκτά από τη FIFA τα αιτήματα της ΕΠΟ και το ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Έτσι λοιπόν, από τη στιγμή που βρίσκεται στις επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη, ο γκολκίπερ της Μπενφίκα είναι πολύ πιθανό να πάρει ακόμα και γάντια βασικού στα επερχόμενα παιχνίδια για το Nations League, κόντρα σε Φιλανδία και Εσθονία.

Βέβαια, η συγκεκριμένη εξέλιξη, που ανακοινώθηκε και επίσημα πριν λίγες ώρες από την ΕΠΟ, δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τους λόγους που βιάστηκαν από την Ομοσπονδία να διαρρεύσουν την περασμένη εβδομάδα πως «κλήθηκε ο Βλαχοδήμος».

Το θέμα είναι τυπικό, ωστόσο πρόκειται για γκάφα, καθώς από τη στιγμή που και σύμφωνα με την ΕΠΟ, το letter of clearance για τη διεθνή του παρουσία έφτασε την Δευτέρα στα γραφεία, δεν γινόταν να έχει κληθεί νωρίτερα.

Καμία Ομοσπονδία δεν θα ρίσκαρε κάτι τέτοιο και δεν θα καλούσε παίκτη, του οποίου η ποδοσφαιρική εθνικότητα δεν είχε «εγκριθεί» από τη FIFA. Προφανώς και κάποιοι βιάστηκαν για να… δώσουν στον Τύπο τη μεγάλη «νίκη» της Ελλάδας και να πανηγυρίσουν για την επιτυχία τους, ενώ θέλησαν έτσι να τονίσουν και πόσο εντυπωσιακά ξεκινάει η θητεία του Άγγελου Αναστασιάδη!

sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...