Κόσμος

Αντίπαλος του Ολυμπιακού ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα! Μεγάλο κάζο στη Βαρκελώνη (βίντεο)

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε από τον τραυματισμό του, σκόραρε, μάλιστα, δύο φορές, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα για να γλιτώσει την ταπείνωση από την Μπέτις στο "Καμπ Νόου".

Το «μπαμ» της δωδέκατης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος έκανε η Μπέτις. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League σόκαρε την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», επικρατώντας των Καταλανών με 4-3.

Η Μπέτις πανηγύρισε την πρώτη νίκη της επί των «μπλαουγκράνα» μετά το 2008 και την πρώτη της στην έδρα των Καταλανών από το 1998, βάζοντας φωτιά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Φίρπο έκανε το 0-1 στο 20′, με τον Χοακίν να γράφει στο 34′ το 0-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημίχρονου. Ο Μέσι με πέναλτι στο 68′ μείωσε σε 1-2, αλλά ο Λο Σέλσο στο 71′  έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην Μπέτις για το 1-3. Ο Αρτούρο Βιδάλ μείωσε σε 2-3 στο 79ο λεπτό, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ήρθε η αποβολή του Ράκιτιτς. Ο Κανάλες στο 83′  έγραψε το 2-4, για να μειώσει ο Μέσι στις καθυστερήσεις, σε ένα γκολ που μέτρησε με τη βοήθεια του VAR.
https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/1r/1Ro2.mp4

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/0n/0NaA.mp4

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/gb/GB17.mp4

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/eg/EG5j.mp4

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/1r/1Rld.mp4

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/6v/6vXK.mp4

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/vw/Vwaw.mp4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...