Κοινωνία

Ανείπωτος θρήνος – Κηδεύτηκε και ο τρίτος 15χρονος από το φρικτό τροχαίο στην Κυπαρισσία

Τα τρία παιδιά έχασαν την ζωή τους την Δευτέρα στο πολύνεκρο τροχαίο της Κυπαρισσίας, στην περιοχή της Τερψιθέας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε η Εξόδιος Ακολουθία του τρίτου 15χρονου, του Ενρίκο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Τα δάκρυα στέρεψαν και τα λόγια ανείπωτα στην τελευταία πράξη του δράματος καθώς για 3 ημέρες η πόλη παραμένει στο πένθος, συνοδεύοντας στην τελευταία τους κατοικία τα 3 αγόρια.

Στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, ενώ τον επικήδειο εκφώνησε μια συμμαθήτρια από την ίδια τάξη του άτυχου νεαρού μαθητή, ραγίζοντας καρδιές.

Έξω αλλά κι εντός του Μητροπολιτικού ναού ο βουβός θρήνος μαζί με την οικογένειά του εκλιπόντος, ήταν το αποκορύφωμα της τελευταίας πράξης του δράματος, ενώ τόσο το σχολείο του όσο και φορείς αντί στεφάνου κατέθεσαν ποσό υπέρ ευαγών ιδρυμάτων. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

tharrosnews, kyparissialive

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...