Αρχείο

Αμερική: Ο καθένας έχει δικαίωμα για μια βόλτα με ένα ταξί - Ακόμα και ένα Αλπάκα (Βίντεο)

Ο καθένας μπορεί να κάνει μια βόλτα με ένα ταξί αρκεί να πληρώνει. Ταξί για όλους και για όλα! Ο πιο ασυνήθιστος πελάτης έκανε την εμφάνισή του στην πόρτα του οχήματος, που αν συνέβαινε στην Ελλάδα ο ταξιτζής - κι όχι μόνο - θα γινότανε χαμός!

Μεταφερόμαστε, λοιπόν, στην Νότια Αμερική και στο Περού και σε έναν πολυσύχναστο δρόμο που κυκλοφορούν πολλά κόκκινα ταξί.

Στο βίντεο που εντοπίσαμε και ανέβασε στην ηλεκτρονική της έκδοση η Daily Mail, φαίνεται ένα νεαρό κορίτσι να βάζει στο όχημα ένα εξωτικό αλπακά!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Κούσκο του Περού όπου τα αλπακά έχουν εξημερωθεί και είναι πλέον κατοικίδια.

Εκτός από το Περού, εξημερωμένα είδη αλπακά εμφανίζονται επίσης στη Βολιβία και τη Χιλή.

Παρ’ όλα αυτά η σκηνή συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα των περαστικών που έβλεπαν το κορίτσι να προσπαθεί να… στριμώξει στο κόκκινο ταξί τον μεγαλόσωμο επιβάτη.

Κατά τη διάρκεια του διασκεδαστικού βίντεο φαίνεται το ζώο να περιμένει υπομονετικά έξω από το μικρό όχημα που σταθμεύει σε ένα λιθόστρωτο οδόστρωμα.

Η μικρή αφεντικίνα κρατάει την πόρτα ανοιχτή και το αλπακά μπαίνει αμέσως στο πίσω κάθισμα.

Καθώς ο φακός της κάμερας έρχεται πιο κοντά στο παράθυρο, ο ιδιοκτήτης του καμηλοειδούς γούνινου πλάσματος ακούγεται να δίνει οδηγίες στον οδηγό, ενώ το ίδιο κοιτάζει έξω από το παράθυρο τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τα αλπακά ανήκουν στα είδη καμηλοειδών, στενά συνδεδεμένα με το λάμα, και προέρχονται από τη δυτική – κεντρική Νότια Αμερική.

Το τρελό θέαμα αναρτήθηκε στο Instagram από τον Andre J Mendivil ο οποίος έγραψε: «Κάτι διαφορετικό. Ο μπαμπάς μου το έβγαλε σε βίντεο ενώ περπατούσε στους δρόμους του Κούσκο του Περού».

Άλλος χρήστης έγραψε στο Twitter: «Απίστευτο και ταυτόχρονα υπέροχο!», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Χαχαχαχα και κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα να πάρουν μαζί το σκυλί τους στο ταξί».

Ένα άλλο άτομο εξέφρασε τον εύλογο προβληματισμό: «Χρεώθηκε ως κανονικός επιβάτης ή είχε ειδική τιμή…;»

https://www.youtube.com/watch?v=xNL43EGlTYY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές