Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έγραψε τους τίτλους τέλους για τον Ματιάσεβιτς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Ο Σέρβος είχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Ένωση.

Νωρίτερα από το προκαθορισμένο λύθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Βάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Ο Σέρβος ανέλαβε πριν από λίγους μήνες αθλητικός διευθυντής στους “κιτρινόμαυρους”, υπογράφοντας για έξι μήνες στην Ένωση.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν όμως από κοινού να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους κι έτσι την Πέμπτη (22.11.2018) ανακοινώθηκε η λήξη της.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Τον περασμένο Ιούλιο είχε αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ με εξάμηνη συμφωνία και προοπτική ανανέωσης, αλλά αποφασίστηκε από κοινού να μην επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για τη συνεργασία μας. Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς θα παραμείνει κοντά στο κλαμπ και θα προσφέρει τη βοήθειά του όποτε του ζητηθεί.”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ