Αθλητισμός

Αγριεύει ο Τίγρης και μοιράζει «σφαλιάρες» - Όλοι στην... πρίζα

Μόνο προβλήματα έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ η παρουσία της στο Champions League, καθώς οι Κιτρινόμαυροι μπορεί εξωαγωνιστικά να βγήκαν... κερδισμένοι, αφού γέμισαν τα ταμεία τους με πολλά εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αγωνιστικά μετράνε τέσσερις σερί ήττες, που έχουν χαλάσει όπως είναι λογικό την ψυχολογία τόσο των παικτών όσο και του κόσμου και σίγουρα δεν βοηθούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει πρωταθλήματος.

Ακόμα και το επεισόδιο μεταξύ του Ούρος Τσόσιτς και του Νίκλας Χουλτ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν στο Μόναχο, δημιούργησε έξτρα μουρμούρες γύρω από την ομάδα, με κάποιους να το... χρεώνουν και στο στενάχωρο κλίμα εντός των αποδυτηρίων, μετά την ήττα στο Μόναχο.

Ο Σέρβος στόπερ πάντως, που θυμίζουμε λίγο μετά το 2-0 των Βαυαρών κι ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του συμπαίκτη του αρπάζοντας τον από την κοτσίδα, ζήτησε συγνώμη τόσο δημόσια όσο και από τον Σουηδό, ενώ και η ίδια η ΑΕΚ χαμήλωσε τους τόνους.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που ήρθαν στο φως, είναι πιθανό να επιβληθεί πρόστιμο στον Τσόσιτς για τη συμπεριφορά του, που σε καμία περίπτωση δεν τιμάει ούτε τον ίδιο, ούτε το κλαμπ, ώστε να περάσει και ένα μήνυμα εντός της ομάδας, αναφέρει το sportdog.gr

Βέβαια, στην Ένωση δεν θέλουν να δώσουν άλλη έκταση στο συγκεκριμένο επεισόδιο, καθώς γνωρίζουν καλά πως πρέπει άμεσα να ξεχαστεί, όπως και γενικά η εμφάνισή τους στο Μόναχο, αφού οφείλουν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο να συγκεντρωθούν τώρα στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, το ζητούμενο σε τέτοιες στιγμές είναι η «ομοψυχία» και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος πάντως έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως δεν ανέχεται από τους παίκτες του ανάλογες συμπεριφορές. Γι' αυτό και δεν αποκλείεται ο Τσόσιτς να... γίνει νέος Λιβάγια και νέος Λόπες, οι οποίοι όχι μόνο τα είχαν «ακούσει» από το αφεντικό στα Σπάτα, αλλά είχαν δεχθεί και πρόστιμο για τις κόκκινες και την συμπεριφορά τους στο ματς των προκριματικών με τη Βίντι.

Ο «Τίγρης» βέβαια γνωρίζει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος να... τελειώσει τον Τσόσιτς, αφού δεν έχει να κερδίσει κάτι, ωστόσο μπορεί μέσω του Σέρβου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στα αποδυτήρια και να τα φέρει όλα τούμπα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της μάχης για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...