Κόσμος

Έφηβος εκτέλεσε συμμαθητή του εν ψυχρώ στην Τουρκία - Σκληρές εικόνες (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο με ένα απίστευτα βίαιο περιστατικό που αποτυπώθηκε σε κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Hürriyet». Στο βίντεο περιγράφεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η εκτέλεση με καραμπίνα από μικρή απόσταση ενός 15χρονου μαθητή από συνομήλικό του.

Αρχικά ο μαθητής πυροβολείται από πίσω. Η παρέα του θύματος σοκαρισμένη φεύγει τρέχοντας, αφήνοντας τον 15χρονο τραυματισμένο στο έδαφος. Στη συνέχεια ο εκτελεστής συμμαθητής του τον πλησιάζει και του ρίχνει εν ψυχρώ τη χαριστική βολή.

Πρόκειται για περιστατικό που κόβει την ανάσα, αφού αφορά 15χρονα παιδιά, ενώ καταδεικνύει την ανασφάλεια που επικρατεί σε ορισμένες γειτονιές της Πόλης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αφορμή για το εν λόγω συμβάν στάθηκε μια σχολική διαμάχη.


Καθώς η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στα τοπικά ΜΜΕ ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.
Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, δήλωσε στην αστυνομία ότι σκότωσε τον συμμαθητή του έπειτα από μια διαμάχη που είχαν δύο ημέρες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης