Κυβέρνηση

Έξαλλος ο πρώην αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού με Τσίπρα: Δεν περίμενα τέτοιο bullying!

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού ήταν ένας από τους… πρωταγωνιστές της άγριας κόντρας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο λόγος; Οι… μπερδεμένες δηλώσεις του Θωμά Μάτσιου, έπειτα από αναβολή αγώνα της ομάδας του, που είχαν γίνει viral και -όπως φαίνεται- συνεχίζουν να τον… καταδιώκουν, ύστερα από τόσα χρόνια.

“Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει τον Γενάρη τον 2015. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του”, δήλωσε ο κ. Μάτσιος στα Παραπολιτικά.

“Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια”, είπε ο ίδιος στην εφημερίδα.

ΠΗΓΗ: SECRET – ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ