Εκκλησία

Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι - Οι αλήθειες του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Από Στρατού Ξηράς άρξασθαι, για το νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα το πρωί στην 1η Στρατιά.

''Έρχομαι στην 1η Στρατιά, αισθανόμενος το βάρος που φέρουν οι ένστολοι πολίτες, οι οποίοι έχουν περισσότερα και ειδικότερα καθήκοντα από τους υπόλοιπους πολίτες αυτής της χώρας. 

"Ο Στρατός μας βοήθησε την πατρίδα με τις νίκες και τη θυσία του και ξέρει να νικά'' συνέχισε, ενώ σημείωσε όλο νόημα ότι "τα στελέχη του είναι άξια σεβασμού και προσευχής, αλλά και πάσης υποστηρίξεως από πλευρά της πολιτείας''. 

Στα της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος κ.κ Ιερώνυμος, ενημερώθηκε από το Στρατηγό Διοικητή του Σχηματισμού Δημόκριτο Ζερβάκη και τους Επιτελείς του, σε μία συνάντηση που κράτησε περισσότερη ώρα από ότι προέβλεπε το καθιερωμένο πρόγραμμα, ενώ υπέγραψε ως είθισται και στο βιβλίο των διακεκριμένων επισκεπτών.

 

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ