Κυβέρνηση

Σε εξέλιξη «πόλεμος» κατά του Ελληνισμού: Σε καλύτερο εργασιακό καθεστώς οι μουφτήδες - Ο ΣΥΡΙΖΑ «αποκαθηλώνει» την Ορθοδοξία και ανυψώνει το Ισλάμ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένας πόλεμος κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, από την "προοδευτική" και "ουδετερόθρησκη" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας για τις σχέσεις εκκλησίας-κράτους, οι μουφτήδες θα λειτουργούν σε καλύτερο εργασιακό καθεστώς από τους Ορθόδοξους κληρικούς.

Στην ουσία, αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη συμφωνία, είναι πως αποκαθηλώνει την Ορθοδοξία από τις εθνικές αξίες της Ελλάδας, και στη θέση της ανυψώνει το Ισλάμ.

Οι ιερείς θα έχουν χειρότερο εργασιακό καθεστώς από τους μουφτήδες όταν ισχύσει η συμφωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, σύμφωνα με την οποία οι κληρικοί πλέον δεν θα θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι, παρά το γεγονός ότι το κράτος θα αναλάβει την υποχρέωση να επιδοτεί την Εκκλησία με ποσό ίσο με τις ανάγκες μισθοδοσίας.

Το θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών από τις Μητροπόλεις φαινομενικά δεν έχει άμεση σχέση, αλλά όταν γίνει πραγματικότητα η συμφωνία, οι μουφτήδες δηλαδή οι μουσουλμάνοι ιεροδιδάσκαλοι που είναι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του υπουργείου Παιδείας, θα είναι σε καλύτερο εργασιακό καθεστώς από τους ιερείς της Εκκλησίας και φυσικά από τους καθολικούς ιεροδιδασκάλους που είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

Εάν ισχύσουν και για τους μουσουλμάνους κληρικούς όσα προβλέπονται στη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου για τους τους κληρικούς της Εκκλησίας της Ελλάδος, κύκλοι που γνωρίζουν καλά τα εκκλησιαστικά πράγματα μιλούν για νομιμοποίηση του όποιου συστήματος χρηματοδότησης του Ισλάμ στη Θράκη, εκφράζοντας φόβους ότι το ίδιο θα γίνει και στην Αθήνα.

Οι ίδιοι κύκλοι διερωτώνται «αν το κράτος “απομακρυνθεί” ποιος θα καλύψει το όποιο κενό».

Όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται πως με τη συμφωνία, ελευθερώνονται 10.000 θέσεις στο δημόσιο. Με λίγα λόγια, η "πρώτη φορά αριστερά", διορίζει ΣΥΡΙΖΑίους στη θέση των κληρικών, ως ένα προεκλογικό "δώρο".

Φορτώνουν με κομματικό στρατό το δημόσιο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι ετοιμάζονται για τις εκλογές. Ένα ύπουλο σχέδιο της Κυβέρνησης, το οποίο έχει στόχο και σκοπό να δώσει ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να αποφύγει την συντριβή.

«Με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων», ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφορικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας.

«Αυτό δίνει δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να τις συμπληρώσουμε με προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων για να καλυφθούν ανάγκες του κοινωνικού κράτους, γιατρούς δασκάλους κλπ», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος ανακοίνωσαν χθες την πρόθεση τους να προτείνουν μια ιστορική Συμφωνία μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας η οποία θα οδηγήσει στον εξορθολογισμό των σχέσεων μεταξύ τους», δήλωσε ο Δ. Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές