Εσωτερική Ασφάλεια

Οι ΜΚΟ «αλωνίζουν» στην Ελλάδα - Εντολή σε 15.000 μετανάστες: «Παραπλανήστε τις αρχές για να πάρετε άσυλο»! - «Θα σας πιστέψουν οι Έλληνες»

Η χώρα σιγά-σιγά οδηγείται σε αποσύνθεση. Στο άμεσο μέλλον, εάν συνεχιστεί η αθρόα εισβολή μεταναστών, θα δημιουργηθεί μία πολυπολυτισμική κοινωνία, χωρίς αρχές και αξίες. Μεταφέρονται ήθη και έθιμα στον τόπο μας ξένα, που δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Η αδιαφορία της Κυβέρνησης είναι τεράστια. Μεθοδικά διαγράφουν την Ελληνική Ιστορία, μειώνουν το ορθόδοξο συναίσθημα στα σχολεία μας, με σκοπό και στόχο να αφελληνοποιήσουν την κοινωνία.

Και όχι μόνο αυτό, οι μετανάστες κλείνουν δρόμους, αλλά και απαιτούν περισσότερα δικαιώματα, σε συνεργασία πάντα με τις ΜΚΟ

Τα ερωτήματα, για ορισμένες από αυτές τις ΜΚΟ, πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας εύλογες υπόνοιες και απορίες, τόσο για τις πηγές χρηματοδότησής τους όσο και για τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότησή τους, αρκετές από αυτές εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους χάρη στη «γαλαντομία» του γνωστού μεγαλοχρηματιστή, κερδοσκόπου και «παγκόσμιου πολίτη», όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, Τζορτζ Σόρος.

Ο ιδρυτής του ιδρύματος Open Society Foundation,Τζορτζ Σόρος, έχει αναλάβει και την «προστασία των μεταναστών» στην Ελλάδα που αφήνονται ελεύθεροι από τα κέντρα διαμονής με το δίκτυο Solidarity Now. Ταυτόχρονα, στις άμεσες προτεραιότητες και λάνθρωπου «πολιτικού ακτιβιστή», αλλά και φιλοσκοπιανού επιχειρηματία είναι η χρηματοδότηση startup επιχειρήσεων και η εύρεση εργασίας στους άνεργους μετανάστες.

Η αποκάλυψη:

Μια οργάνωση που βοήθησε 15.000 πρόσφυγες και μετανάστες να περάσουν στην Ευρώπη αποκαλύπτεται πως «εκπαίδευε» όσους ζητούσαν άσυλο να προσποιούνται πως διώκονται στον τόπο καταγωγής τους και υποφέρουν από ψυχικά τραύματα.

Ο Άριελ Ρίκερ, εκτελεστικός διευθυντής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) Advocates Abroad που παρέχει νομικές συμβουλές στους μετανάστες, καταγράφηκε να ομιλεί περί του τρόπου παραπλάνησης των αρχών.

Τη σχετική συνομιλία δημοσιοποίησε η Καναδή ακτιβίστρια Λορίν Σάουθερν. Στην ιστοσελίδα της η ΜΚΟ υποστηρίζει ότι βοήθησε έως και 15.000 μετανάστες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και άλλους 2.500 να περάσουν σε άλλες χώρες.

Στην καταγεγραμμένη συνομιλία ο Ρίκερ περιγράφει πως η ΜΚΟ εκπαιδεύει τους μετανάστες στην υποκριτική, κυριολεκτικά, ώστε να ξεγελούν τους αρμόδιους. «Τους είπα, χρειάζεται υποκριτική, χρειάζεται ηθοποιία για να περάσουν, πρέπει να παίξουν όπως στο θέατρο».

Ο ίδιος ακούγεται να αποκαλεί τους αρμόδιους του EASO (European Asylum Support Office) που ελέγχουν τους μετανάστες «γαμ….ς ηλίθιους» και περιγράφει τον τρόπο «παιξίματος» των μεταναστών ώστε να ξεπερνούν τους ελέγχους κεντρίζοντας και τα θρησκευτικό αίσθημα των Ορθοδόξων Ελλήνων.

Η ΜΚΟ συστάθηκε το 2016 και βοήθησε στο πέρασμα μεταναστών στην καθημαγμένη οικονομικά Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ