Κοινωνία

Μυτιλήνη: Ρεκόρ για σπείρα μεταναστών - 26 οχήματα και 10.000 ευρώ τα κατορθώματά τους

Χρυσές δουλειές έκανε τετραμελείς σπείρα μεταναστών οι οποίοι λήστεψαν πάνω 26 οχήματα σε διάστημα 2 μηνών. Η λεία και οι ζημιές που προκάλεσαν υπολογίζονται στις 10.000 ευρώ.

Σε εφιάλτη για τους κατόχους οχημάτων στη Μυτιλήνη είχε εξελιχθεί μια τετραμελής σπείρα μεταναστών, που έσπαζαν τα τζάμια ή παραβίαζαν τις πόρτες και άρπαζαν ό,τι είχε αξία. Τους τελευταίους δυο μήνες, είχαν διαρρήξει συνολικά 26 οχήματα και η λεία τους μαζί με τις φθορές που προκάλεσαν υπολογίζεται σε 10.000 ευρώ!

Η σπείρα εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες της Ασφαλείας και τα μέλη της, δύο 19χρονοι, ένας 20χρονος και ένας 32χρονος, συνελήφθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Κατά την διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκαν έξι κινητά, φορτιστές κινητών, τρία ρολόγια, έξι ζευγάρια γυαλιών ηλίου και οράσεως, 14 φακοί, ένα κράνος μοτοσικλέτας, τσάντες, πορτοφόλια, μικροαντικείμενα, μικροσυσκευές, τιμαλφή και 300 ευρώ, καθώς και ένας θραύστης κρυστάλλων και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και φθορές. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές που ενδέχεται να έχει διαπράξει η σπείρα των μεταναστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...