Πολιτική

Η ΕΕ «ακρωτηριάζει» την Ελλάδα - Χάρτης-πρόκληση εξαφανίζει την Θράκη - Ύποπτα παιχνίδια εις βάρος της χώρας μας - Βίντεο

Ύποπτα σχέδια για τον ακρωτηριασμό της χώρας λαμβάνουν χώρα από ξένα κέντρα. Μετά τη «Μεγάλη Αλβανία» και την «Μεγάλη Μακεδονία», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν την εμφάνισή τους χάρτες που... εξαφανίζουν την Θράκη.

Ναι καλά διαβάζετε. Η Θράκη δεν υπάρχει πουθενά. Αυτή την φορά η πρόκληση ήρθε από Ευρωπαϊκό χέρι.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Με αφορμή πρόγραμμα για την ανάπτυξη των δικτύων wifi από δήμους, η ευρωπαϊκή επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο, το οποίο εμφανίζει έναν χάρτη, ο οποίος προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση.

Στο χάρτη οι διαφορές είναι εμφανείς για πολλές περιοχές, πχ Πελοπόννησο, Χαλκιδική, όμως η περιοχή της Δυτικής Θράκης, δεν έχει τη χρωματική απόχρωση που έχουν οι άλλες περιοχές του δικτύου wifi.

Δείτε το βίντεο που αποκαλύπτει το thraki Νεα - Το στιγμιότυπο στο 0:25

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=ivBW73lsNfk

Από το γραφείο και κατόπιν συνεννόησης από το γραφείο στις Βρυξέλλες τονίζεται μεταξύ άλλων το εξής:

«Ο χάρτης που εμφανίζεται στο εν λόγω video είναι εικονιστικά σχηματοποιημένος και όχι χάρτης ακριβείας. Συνεπώς θεωρείται ότι όλη η επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης απεικονίζεται στον χάρτη».

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι το εξής: Ο χάρτης θα μπορούσε να είναι εικονικά σχηματοποιημένος με «αύξηση των γεωγραφικών ορίων της ΕΕ ακόμη κι αν δεν θεωρείται χάρτης ακριβείας;».

Νομίζουμε πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ειδικά από την ΕΕ, δεν θα μπορούσε να γίνει ένα τόσο μεγάλο λάθος. Πρόκειται για ένα απίστευτο δώρο που κάνουν οι Βρυξέλλες προς την Άγκυρα.

Η Τουρκία, συστηματικά, εδώ και δεκαετίες, προωθεί μέσω του Προξενείου Κομοτηνής μια ανθελληνική προπαγάνδα, που στοχεύει στην τουρκοποίηση της Θράκης, δηλαδή στον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας.

Οι Κυβερνήσεις της Άγκυρας, είτε Κεμαλικές, είτε Ισλαμικές, είτε στρατιωτικές, πλειοδοτούν στην ανθελληνική προπαγάνδα , την οποία και αναθέτουν σε πράκτορες της ΜΙΤ που στελεχώνουν το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Ο στόχος της Τουρκίας είναι: Τουρκοποίηση του συνόλου του μουσουλμανικού πληθυσμού, δημιουργία θρακικού ζητήματος ( καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως του αυτοπροσδιορισμού), αίτημα για συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση ή αυτονομία (κατά το πρότυπο του Κοσσόβου) και τελικά προσάρτηση στην «μητέρα Πατρίδα (Τουρκία).

Πως θα γίνει αυτό; Καταρχήν ειρηνικά μέσω δημοψηφισμάτων. Και ποιοι θα αποτελέσουν την κρίσιμη μάζα για την εθνοτική αλλοίωση του πληθυσμού της Θράκης.

Οι τουρκογενείς έλληνες πολίτες, που θα έχουν αποκτήσει γη και ακίνητα και οι ηγέτες τους, θα είναι μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Δήμαρχοι και εκλεγμένοι εκπρόσωποι στα Δημοτικά και περιφερειακά Συμβούλια.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ - ΑΡΑΒΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Όταν ένα αραβικό μέσο ενημέρωσης όπως το Thearabweekly μας προειδοποιεί για τα σχέδια της Τουρκίας που αφορούν τον έλεγχο όλων των τουρκικών και μουσουλμανικών κοινοτήτων σε Βαλκάνια και Ευρώπη, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.  

Η Άγκυρα χαράζει ένα νέο εργαλείο εξωτερικής πολιτικής, στρατολογώντας εκατομμύρια Τούρκους στο εξωτερικό (Βαλκάνια –Ευρώπη ) για να  προωθήσει τα άνομα σχέδια της και να ελέγξει ακόμα και κυβερνήσεις προς όφελος της.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διόρισε τον Αμπντουλάχ Ερέν, 34 ετών, για να κατευθύνει τις κοινότητες των Τούρκων στο Εξωτερικό, με την δημιουργία ενός κυβερνητικού  οργάνου  που προωθεί την ισλαμική εκπαίδευση και τη συνεργασία μεταξύ Τούρκων πολιτών ανά τον κόσμο. Η κίνηση σηματοδοτεί μεγαλύτερες φιλοδοξίες για την επιτροπή ( YTB), η οποία είναι το μακρύ χέρι του σουλτάνου και στην Ελλάδα.

Σκοπός και στόχος ξεκάθαρος με λίγα λόγια, να συνεχιστεί η προπαγάνδα στη Θράκη.

Η YTB συνεργάζεται πολύ στενά με την Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Ανάπτυξης (TIKA), συμπεριλαμβανομένων της κατασκευής ισλαμικών σχολειών  όπως αυτά στην Μολδαβία στην κοινότητα των Τουρκόφωνων Γκαγκαούζων. Η ΤΙΚΑ αποτελεί όργανο του τουρκικού ΥΠΕΞ με τεράστια εξουσία κάτω από τον Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί την εξωτερική βοήθεια ως ένα κρίσιμο στοιχείο της εξωτερικής πολιτικής.

«Η αναπτυξιακή βοήθεια της Τουρκίας σημείωσε άνοδο από 85 εκατομμύρια δολάρια το 2002, όταν το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) ανέβηκε στην εξουσία,  σε 7,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016», δήλωσε ο Alpaslan Ozerdem, υποδιευθυντής του Κέντρου Εμπιστοσύνης, Ειρήνης και Κοινωνικών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Coventry στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η YTB υπέγραψε συμφωνία τον Σεπτέμβριο για να συνεργαστεί στενότερα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu της Τουρκίας. Τα δύο σχέδια για την ανάπτυξη ενημερωτικών σχεδίων και την αύξηση της συνεργασίας μεταξύ Τούρκων δημοσιογράφων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό είναι ύποπτα και ύπουλα σύμφωνα με το αραβικό ΜΜΕ.

Ο επικεφαλής της τουρκικής κρατικής οργάνωσης ΥΤΒ  Αμπντουλάχ Ερέν γεννήθηκε στην Δυτική Θράκη  και είναι εξοικειωμένος με τη ζωή των «Βαλκάνιων  Τούρκων», εστιάζοντας  ο ίδιος στην δράση της κρατικής οργάνωσης YTB φυσικά και στην Ελλάδα και ειδικά στην περιοχή που γεννήθηκε, και η  οποία είναι στο στόχαστρο των Τούρκων αξιωματούχων στην Άγκυρα.

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Bogazici της Κωνσταντινούπολης και ήταν ο αναπληρωτής επικεφαλής του AKP Κωνσταντινούπολης, ένας σημαντικός χώρος δοκιμών για μελλοντικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους, ενώ  εργάστηκε στο γραφείο του θείου του, Χάκανα Καβούσογλου, πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργού του Ερντογάν από την δυτική Θράκη.

Έτσι λοιπόν  «ξετυλίγεται» σιγά-σιγά ο «μίτος του σχεδίου Ερντογάν» ο οποίος έχει μετατρέψει οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα την ΥΤΒ και  πολλούς Ιμάμηδες σε Ευρώπη, Βαλκάνια και Ελλάδα σε όργανα κατασκοπείας της ΜΙΤ.

Άλλωστε δεν έκανε κάτι πρωτότυπο, ο Σουλτάνος Ερντογάν αλλά ακολούθησε την «πεπατημένη» των προγόνων του όταν αυτοί «πάτησαν πόδι» στην περιοχή μας με την παρουσία των Δερβίσηδων που κατασκόπευαν τους πάντες για λογαριασμό του σουλτάνου.

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο ολκής το οποίο απειλεί την Ελλάδα κυρίως, τις χώρες των Βαλκανίων και πολύ λιγότερα τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Παλαιότερη έκθεση των ρουμανικών μυστικών υπηρεσιών, ανέφερε ότι ιμάμηδες που ανήκουν στην τουρκική Διεύθυνση Θρησκευμάτων (Diyanet) κατασκοπεύουν τους πάντες και τα πάντα και όχι μόνο τους συμπαθούντες του ισλαμιστή λόγιου Φετουλάχ Γκιουλέν .

Σύμφωνα με την έκθεση, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο 2016 στην Τουρκία, αποστάλθηκε ένα σημείωμα από τον σύμβουλο της Τουρκίας στις θρησκευτικές υποθέσεις στο Βουκουρέστι και τον Osman  Kilic,.

Αυτό το έγγραφο περιλάμβανε κατάλογο με 11 σχολεία, παιδικούς σταθμούς και ένα πανεπιστήμιο που αποτελούν μέρος των μουσουλμανικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία από το 1994.

Σε παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο (Ανθελληνική απόφαση – Θα διδάσκουν την τουρκική γλώσσα στα μειονοτικά νηπιαγωγεία στη Θράκη), αναφέραμε ότι ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στην επέκταση προγράμματος διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας σε μειονοτικά νηπιαγωγεία, στα οποία, εκτός από τον νηπιαγωγό που μιλάει ελληνικά, θα υπάρχει στην τάξη δεύτερος εκπαιδευτικός, που θα μπορεί να υποστηρίξει την τουρκική γλώσσα.

Σημειώνεται ότι δίγλωσσα νηπιαγωγεία δεν προβλέπονται από τη Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά στηρίζονται σε πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, που προβλέπει και ορίζει την διδασκαλία της τούρκικης γλώσσας σε νηπιαγωγεία της μειονότητας στη Θράκη. Αυτό όμως μεταφράζεται από εκπαιδευτικούς ως “δουρειος ίππος” που , έμμεσα, εισάγει εκ παραθύρου την τουρκική γλώσσα και την επακόλουθη προπαγάνδα στα δημόσια σχολεία της Ελλάδας.

Όλα αυτά όμως αποτελούν «βούτυρο στο ψωμί» για τον Ερντογάν που θέλει να αναβιώσει την Οθωμανική αυτοκρατορία και αυτό είναι το μεγαλύτερο από τα σχέδια του, το οποίο πιστεύει πραγματικά  ψυχή και σώματι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...