Βόρεια Ήπειρος

Οι Αλβανοί προσήγαγαν τον γαμπρό του Κατσίφα και τον Μπάμπη Καραθάνο - Μυρίζουν «μπαρούτι» οι Βουλιαράτες

Απίστευτη πρόκληση από την αλβανική αστυνομία αμέσως μετά από την κηδεία του ήρωα Κ. Κατσίφα. Οι Αλβανοί προχώρησαν σε αριθμό προσαγωγών, μεταξύ αυτών και του γαμπρού του ομογενή εθνομάρτυρα, αλλά και του Μπάμπη Καραθάνου, επιβεβαιώνοντας το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.

Οι Αλβανικές υπηρεσίες έχουν στοχοποιήσει Έλληνες και δείχνοντας πλήρη ασέβεια προς του Βορειοηπειρώτες και τη μνήμη του δολοφονημένου Κ. Κατσίφα, προσαγάγουν Έλληνες. Το γεγονός αυτό δείχνει ξεκάθαρα τον φόβο που τους διακατέχει για τη δύναμη της Βορείου Ηπείρου και των πατριωτών που τιμούν τον εθνομάρτυρα.

Στην περιοχή έχει στηθεί ένα σκηνικό έντασης, ενορχηστρωμένο από την αλβανική αστυνομία και το αυταρχικό καθεστώς Ράμα.

Σε προσαγωγές Βορειοηπειρωτών στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, προχώρησαν οι Αλβανοί αστυνομικοί, αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου απο τα χωριά της μειονότητας και από την Ελλάδα.

Μεταξύ των προσαχθέντων, είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενή.

Στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου οδηγήθηκαν και ανακρίνονται από την αλβανική αστυνομία ο Μπάμπης Καραθάνος, Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, ο Θωμάς Στέφος, πρώην μέλος του Γενικού Συμβουλίου ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Χρήστος Ντούτσης, πρώην Έπαρχος Άνω Δρόπολης, και ο Αντρέας Κούρτης, Σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή του γαμπρού του Κωνσταντίνου Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση, όπως μεταδίδουν οι Αλβανοί ως δικαιολογία, γι΄ αυτό και μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρξει σημαντικό ζήτημα, αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές Αρχές.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ειναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, διχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του απο τις αλβανικές Αρχές.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, έπιασαν δουλειά οι Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες και στοχοποίησαν Έλληνα συνταγματάρχη ε.α. & τον Μπάμπη Καραθάνο μεταδίδοντας σενάρια για «εξτρεμιστές στους Βουλιαράτες».

Προκαλεί και πάλι το βαθύ αλβανικό κράτος σε μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης πολλών Ελλήνων πολιτών οι οποίοι συμμετέχουν αυτήν την στιγμή στην κηδεία του Κ.Κατσίφα στις Βουλιαράτες.

Ο Αλβανός ιστορικός Arben Lalla δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρακτορείου ειδήσεων Albeu.com, φωτογραφία του συνταγματάρχη ε.α. των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, κ Ανέστη Κατσή, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο βρισκόταν σήμερα στις Βουλιαράτες.

Τα αλβανικά ΜΜΕ έχουν στοχοποιήσει και τον πρώην επικεφαλή της οργάνωσης ΣΒΕΦΑ Μπάμπη Καραθάνο, τον οποίο κατονομάζουν ως εχθρό της Αλβανίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...