Κοινωνία

Εικόνες Μπρονξ στη Δραπετσώνα - Απίστευτη αγριότητα σε ληστεία περιπτέρου (βίντεο)

Εικόνες που θυμίζουν τις επιθέσεις που γίνονται στα σκοτεινά και επικίνδυνα στενοσόκακα του Μπρονξ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Δραπετσώνα του Πειραιά.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου, ο οποίος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν στις 04.49 εμφανίστηκαν στο κατάστημα δύο άγνωστοι, οι οποίοι αρχικά τον χτύπησαν και εν συνεχεία απέσπασαν τα λιγοστά χρήματα που είχε στο ταμείο του.

Όπως θα δείτε και στο video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, οι δράστες επιδεικνύουν τεράστια αγριότητα, μολονότι το θύμα δεν προβάλλει αντίσταση, αλλά απλώς στωικά ακολουθεί τις εντολές τους.

Ειδικότερα, οι κακοποιοί αρπάζουν τον άνδρα έξω από την πόρτα του περιπτέρου, τον ταρακουνούν και στη συνέχεια τον πετούν κάτω, ενώ ένας εξ αυτών τον πατά στο έδαφος! Ο συνεργός του εισέρχεται στο κιόσκι, ανοίγει το ταμείο και αρχίζει να αποσπά χαρτονομίσματα.

Όταν η... δουλειά τους έχει πια τελειώσει, αφήνουν τον άνθρωπο κατάχαμα και αποχωρούν.

Δείτε το video-ντοκουμέντο με την επίθεση


Παρόμοιο χτύπημα και στα Ταμπούρια

Νωρίτερα την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 03.46, δηλαδή μία ώρα πριν, είχε σημειωθεί παρόμοια επίθεση σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου στα Ταμπούρια.Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, πιθανόν τα ίδια άτομα -με άλλη όμως περιβολή- προσέγγισαν τον άνδρα και με την απειλή όπλου τον «πληροφόρησαν» πως πρόκειται να τον ληστέψουν.

Όπως θα δείτε και στο video του zougla.gr, όλα συνέβησαν την ώρα που ο υπάλληλος βρισκόταν στην πρόσοψη του περιπτέρου και τακτοποιούσε κάποια προϊόντα. Τότε καταφθάνουν οι δύο δράστες, με έναν εξ αυτών να «τσεκάρει» το όπλο του δευτερόλεπτα πριν από την επίθεση.

Οι δράστες προσεγγίζουν το θύμα και το αναγκάζουν να εισέλθει στο κιόσκι προκειμένου να τους ανοίξει την ταμειακή. Στη συνέχεια επιδίδονται σε πλιάτσικο και έπειτα από μερικά λεπτά αποχωρούν πεζή.

Δείτε το video από την επίθεση στα Ταμπούρια


Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ προβληματισμό προκαλεί η συχνότητα τέτοιων χτυπημάτων, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...