Βόρεια Ήπειρος

Δρακόντεια μέτρα παίρνουν οι Αλβανοί - Ντυμένος καταδρομέας θα ταφεί ο ήρωας Κατσίφας - Δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί

H τελευταία πράξη του δράματος θα παιχθεί αύριο στις 14:00 στις Βουλιαράτες. Εκεί ο Ελληνισμός θα πει το τελευταίο αντίο στον ήρωα Κ. Κατσίφα.

Τον σύγχρονο εθνομάρτυρα, που η Ελληνική Κυβέρνηση όχι μόνο δεν έπραξε ούτε τα δέοντα, καμία επιστολή στην οικογένεια, καμία διαμαρτυρία στα Τίρανα, άλλα έφθασε στο σημείο να υβρίζει, όπως είδαμε χθες με τον κ. Ν. Φίλη, ο οποίος προκάλεσε τους Βορειοηπειρώτες.

Η σορός του 35χρονου Έλληνα ομογενούς, που έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, παραδόθηκε στην οικογένειά του αργά το βράδυ της Τρίτης (06/11), δέκα ημέρες μετά το θάνατό του.

Οι πρακτικές των Αλβανών προκαλούν οργή και αποτροπιασμό καθώς τα όσα συνέβησαν από τη δολοφονία και έπειτα αποτελούν σαφέστατη προσβολή νεκρού.

Η σορός του 35χρονου θα παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας όλη την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού, η νεκρώσιμος ακολουθία. Η ώρα της κηδείας δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί είτε στις 11:00 το πρωί είτε στις 14:00 μετά το μεσημέρι.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες κόσμου αναμένεται να πλημμυρίσουν οι Βουλιαράτες το μεσημέρι της Πέμπτης.

Για τον λόγο αυτό έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Οι αρχές τόσο από την μια όσο και από την άλλη πλευρά των συνόρων έχουν λάβει ειδικά μέτρα έτσι ώστε να αποφευχθούν γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις των δυο χωρών, τώρα που το κλίμα είναι τόσο τεταμένο. Δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η οικογένεια Κατσίφα μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα παρέλαβε στη 1.00 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων, δέκα ημέρες μετά το θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θα ταφεί με στρατιωτικά ρούχα.

Πως θα φθάσετε στη περιοχή.

Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού ενημερώνει τα μέλη του καθώς και όλους τους φίλους του αδικοχαμένου συγχωριανού μας Κωνσταντίνου Κατσίφα πως η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη στις 13:00 (τοπική ώρα) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού, αναφέρει το himara.gr

➡️ΑΘΗΝΑ:Ο Σύλλογος, όπως έχει ήδη ενημερώσει, έχει ναυλώσει λεωφορεία ώστε όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία προς την τελευταία κατοικία του παιδιού μας!!

Το κόστος των εισιτηρίων είναι 30€ με επιστροφή.
Παρακαλούμε θερμά όσοι δεν έχουν κάνει κράτηση και επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:
?Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
Νίκος Γκάζικας : 698 6924779

?Ημερομηνία Αναχώρησης : 07/11/2018
Ώρα Αναχώρησης : 21:30
Ημερομηνία Επιστροφής : 08/11/2018
Ώρα Επιστροφής : Μετά την κηδεία

?Σημείο συνάντησης, αναχώρησης και επιστροφής ορίζεται ο Σταθμός Λαρίσης!!!

?Αν κάποιος επιθυμεί και δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους να μεταβεί, ο σύλλογος "ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" Καροκιού - Βόρειου Ηπείρου, στην Αθήνα, δύναται να καλύψει το κόστος μετακίνησης για 10 άτομα (300€)
? Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες: 6977851475

➡️ΛΕΥΚΑΔΑ: Συντόνιζε ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ν.Λευκάδας
?Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες:6944611467 & 6974691294

➡️ΛΑΡΙΣΑ: Συντονίζει ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο Πύρρος"
?Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες:6974190991 (Οδυσσέας) & 6976618381 (Ορέστης)

➡️ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Συντονίζει η ΣΦΕΒΑ Θεσσαλονίκης
?Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες: (Φιλόθεος Κεμεντζετζίδης,6932306904

Όσοι Ελλαδίτες φίλοι επιθυμείτε να παραστείτε στην κηδεία, να σας ενημερώσουμε πως ΔΕΝ χρειάζεται διαβατήριο, η Αστυνομική Ταυτότητα αρκεί (όπως και για τους Βορειοηπειρώτες).
?Σε περίπτωση που κάποιος έχει παλιού τύπου ταυτότητα θα χρειαστεί Διαβατήριο

?Όσοι θα μεταβείτε με αυτοκίνητο χρειάζεστε: Δίπλωμα - Άδεια, Ασφάλεια, και Πράσινη Κάρτα, η οποία εκδίδεται δωρεάν από την ασφαλιστική σας.

Το χωρίο Βουλιαράτες είναι μια ευθεία γραμμή από το Τελωνείο της Κακαβιάς σε απόσταση 6 χιλιομέτρων.

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Κώστα μας!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...