Κοινωνία

Βέργη Σερρών: Εξαφάνιση - μυστήριο - Βίντεο που αποκαλύπτει τα μέχρι τώρα στοιχεία

Το «Τούνελ» μίλησε με τον μάρτυρα που αντιλήφθηκε πρώτος την απουσία του Θανάση Πολυχρονιάδη.

Τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε όταν το πρωί της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου ο Θανάσης Πολυχρονιάδης πήγε τις ελιές του στο ελαιουργείο της περιοχής του. Η ιδιοκτήτρια των εγκαταστάσεων και συγγενής του που τον συνάντησε εκείνη την ημέρα, μίλησε στο «Τούνελ». Τόνισε πως ήταν ευδιάθετος, αστειευόταν και παρέμεινε εκεί αρκετές ώρες. Μεταξύ άλλων της είπε πως οργάνωνε τις αγροτικές του δουλειές για τις επόμενες μέρες.

Την ίδια εικόνα παρουσίασε και ο υπάλληλος του ελαιουργείου που τον βοήθησε να φορτώσει τα δύο κόκκινα μπιτόνια με τα εκατό σαράντα κιλά λάδι στην πλατφόρμα του τρακτέρ με το οποίο εξαφανίστηκε. Γύρω στις έξι και μισή το απόγευμα έφυγε μόνος του, ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο ανάμεσα στη Σαμιά –Δημητρίτση, που οδηγούσε στο χωριό του τη Βέργη. Φορούσε μαύρη φόρμα, μπλε και πράσινο καρό πουκάμισο και άσπρα παπούτσια.

Η ιδιοκτήτρια του ελαιουργείου ενημερώθηκε για την εξαφάνιση πέντε μέρες αργότερα από συγγενή του Πολυχρονιάδη. Της είπε πως ο αγνοούμενος δεν πήγε να τον βρει για τις αγροτικές δουλειές που είχαν προγραμματίσει. Δεν τον βρήκε στο σπίτι, ούτε είδε πουθενά το τρακτέρ του και τότε ενημερώθηκαν οι κόρες του.

«Είναι πολύ παράξενο που δεν βρέθηκε ούτε το τρακτέρ. Πρόκειται για μεγάλο βυσσινί όχημα, μάρκας URSUS γραμμένη με άσπρα γράμματα, με μεσαία πλατφόρμα, που είχε φώτα μπροστά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, ήταν καλός και ήσυχος άνθρωπος», τόνισε η ιδιοκτήτρια.

https://www.youtube.com/watch?v=ilI7Q9wzLG4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...