Τεχνολογία

"Unsend message" η νέα λειτουργία του Facebook

Επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να ακυρώνουν την αποστολή των μηνυμάτων τους, ετοιμάζει το Facebook.  Μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο η δημοφιλής πλατφόρμα social media είχε ανακοινώσει πως σύντομα θα  εντάξει την επιλογή «unsend» στα μηνύματα μέσω Messenger.

Πρόκειται για μία επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να ακυρώνουν την αποστολή των μηνυμάτων τους. Μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση, διέρρευσαν screenshots από τις δοκιμές αυτής της λειτουργίας που εφόσον είναι πραγματικά δείχνουν ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα τηρήσει την υπόσχεσή του! Η Jane Manchun Wong ανέβασε screenshots από τη λειτουργία «unsend».

Όπως φαίνεται όταν ένας χρήστης επιθυμεί να… διορθώσει τα μηνύματα του σε μια συνομιλία, εμφανίζεται η επιλογή του «Unsend Message», το οποίο θα εμφανίζεται πάνω απ’ το «Delete Message». Εάν επιλέξεις το unsend, τότε εμφανίζεται ένα pop up που σου λέει να επιβεβαιώσεις την επιλογή: «Το μήνυμά σας θα διαγραφεί από τη συζήτηση και τα εισερχόμενά σας». Η επιλογή αναίρεσης αποστολής μηνύματος στο Messenger θα έχει ένα χρονικό περιθώριο, που μένει να διευκρινιστεί πιο θα είναι αυτό.

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι το «κουμπί» unsend θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον αλλά χωρίς να διευκρινίσει το πότε: «Αν και δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε σήμερα, έχουμε ήδη επιβεβαιώσει ότι σκοπεύουμε να σχεδιάσουμε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό και αυτό εξακολουθεί να ισχύει» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο TechCrunch.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...