Κόσμος

Su-24M: Η απίστευτη χαμηλή πτήση του μαχητικού της Ουκρανική Αεροπορίας (βίντεο)


Οι πιλότοι της Ουκρανικής Αεροπορίας πολύ συχνά πραγματοποιούν τρελές πτήσεις και εξαιρετικά επικίνδυνα χαμηλά περάσματα, φέρνοντας στα όρια τους τα μαχητικά αεροσκάφη σοβειτικής τεχνολογίας που πετούν. Μια τέτοια τρελή και ιδιαίτερα επικινδυνη χαμηλή πτήση πραγματοποίησε και ένας πιλότος ενός Su-24M Fencer, ο οποίες πέρασε με το μαχητικό του με τέρμα τα γκάζια ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος και από δύο τεχνικούς του αεροδρομίου που αποθανάτησαν σε βίντεο το χαμηλό πέρασμα ξυστά πάνω από τα κεφάλια τους.

Σε αυτό το πολύ πρόσφατο βίντεο, το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πρωταγωνιστής είναι ένα Su-24M Fencer, ένα διθέσιο υπερηχητικό αεροπλάνο, σχεδιασμένο για να εκτελεί αποστολές βομβαρδισμούς που αναπτύχθηκε από την Σοβιετική Ένωση και σήμερα στελεχώνει τις πολεμικές αεροπορίες αρκετών κρατών όπως η Συρία, το Ιράν, η Λιβύη και η Ουκρανία.

Παρόλο που οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας πετούν έτσι κι αλλίως σε χαμηλό υψόμετρο για να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις τους κατά χερσαίων στόχων, το Su-24M του βίντεο ξεπερνά κάθε όριο και πετά ελάχιστα πάνω από τα κεφάλια των δύο οπερατέρ, οι οποίοι μάλιστα πέφτουν στο έδαφος για να γλιτώσουν.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

Πηγή:onalert.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ