Κόσμος

Φρίκη: Έκοψε με τα δόντια το αυτί της φίλης της σε κεμπαμπτζίδικο (Σκληρές εικόνες)


Μια μητέρα έκοψε με τα δόντια της κομμάτι από το αυτί μιας φίλης της σε μια «αρρωστημένη» επίθεση, κατά τη διάρκεια εξόδου τους.

Η Βικτώρια Μπέργκες έκοψε κομμάτι του αυτιού της Τζένα Έντουαρντς τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Απριλίου σε ένα κατάστημα κεμπάμπ στο Newport, του Λονδίνου.

Στη συνέχεια, η Έντουαρντς δέχθηκε χτυπήματα από κλωτσιές ενώ βρισκόταν στο πάτωμα σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, το θύμα βρήκε ένα μέρος του αυτιού του στο πάτωμα και το πήρε πριν το ρίξει πίσω στο έδαφος καθώς ήταν «τρομοκρατημένη». Μέχρι και ο δικαστής χαρακτήρισε την επίθεση ως βάναυση.

Οι κοπέλες ήταν φίλες εδώ και τέσσερα χρόνια. Την ημέρα πριν από το περιστατικό πήραν τα παιδιά τους σε ένα κέντρο παιχνιδιού και η Μπέργκες είπε ότι είχε βαρεθεί να είναι συνεχώς κολλημένη στο σπίτι κάθε μέρα.

Έτσι, σχεδίασε με τη φίλη της να βγουν την επόμενη μέρα για να παίξουν μπίνγκο. Ωστόσο, η Μπέργκες τσακώθηκε με τον σύζυγό της και οι δύο φίλες κατέληξαν τελικά σε παμπ για ένα ποτό. Μοιράστηκαν ένα μπουκάλι κρασί και στη συνέχεια, πήγαν για φαγητό στο κατάστημα με κεμπαμπ.

Η Μπέργκες έδωσε την τραπεζική κάρτα της στην φίλη της και της είπε να πάει να κάνει ανάληψη μετρητών. Αλλά, η Έντουαρντς δεν κατάφερε να θυμηθεί το πιν της κάρτας και έκανε ανάληψη σε μερικά από τα δικά της χρήματα. Όταν επέστρεψε όμως, δεν έβρισκε τη φίλη της.

Τότε, η κατηγορούμενη προχώρησε στο κατάστημα με τα κεμπάμπ και φώναξε ότι η φίλη της την έκλεψε και τότε ξεκίνησε η άγρια επίθεση, με τον τραυματισμό της Έντουαρντς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...