Αθλητισμός

Φήμη-βόμβα για ΠΑΟ - Έδωσαν τα χέρια - Πότε αλλάζει διοίκηση η ΠΑΕ - Θα τρελαθεί ο κόσμος


Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί προς το παρόν όσον αφορά το deal ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Τουλάχιστον, μέχρι σήμερα, δεν έχει διαρρεύσει κάτι επίσημο, με την τελευταία πληροφόρηση να ανέφερε από την προηγούμενη εβδομάδα πως τις προσεχείς μέρες ο Ταϊλανδός θα βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ (2,5 εκατ. ευρώ κατά πληροφορίες).

Πάντως, τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει μία έντονη φημολογία που αναφέρει ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει οριστική συμφωνία. Όπως λέγεται, έχουν ξεπεραστεί, πλέον, όλα τα εμπόδια και πως το deal είναι προ των πυλών.

Βέβαια, δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο, ούτε πρόκειται να γίνει άμεσα η μετάβαση στη νέα εποχή. Αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι ίδιες φήμες, ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ έχει συμφωνήσει να μπει σταδιακά στην ΠΑΕ. Η συμφωνία με τον Ταϊλανδό φέρεται να προβλέπει πως το επόμενο διάστημα ο σύλλογος θα πορευθεί με μία μορφή συνιδιοκτησίας, μέχρι ο επίδοξος σωτήρας της ομάδα να γίνει μεγαλομέτοχος, κάτι που προαναγγείλει και η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζο από τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως φημολογείται, μάλιστα, το τελικό «μπάσιμο» του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ αναμένεται να γίνει όταν μπει το 2019 και μετά, ενώ μέχρι τότε στην ουσία αναμένεται να συνδιοικεί με την υπάρχουσα διοίκηση.

Πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι άγνωστο πως θα ακουστεί στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περίμενε άμεσα να γίνει η μετάβαση στη νέα εποχή. Ειδικά τώρα που η ομάδα πάει καλά, οι οπαδοί ζητούσαν να περάσει η ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιενγμποσάντ, προκειμένου να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα στο σύλλογο και, φυσικά, να μπουν χρήματα από την πλευρά του Ταϊλανδού για να απογειωθεί το σούπερ σύνολο που έχει φτιάξει ο Γιώργος Δώνης.

Από την άλλη, όμως, ο Ταϊλανδός δεν αναμένεται να μείνει ανενεργός αυτό το διάστημα και μέχρι να γίνει οριστικά το αφεντικό της ΠΑΕ. Το τελευταίο σενάριο αναφέρει ότι θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του στον Γιάννη Αλαφούζο και πως άμεσα, ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα, θα βάλει τα πρώτα χρήματα (ίσως τα 2,5 εκατ. ευρώ), για να αποκτήσει και το δικαίωμα να ασκεί διοίκηση. Εν αναμονή των εξελίξεων...

sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ