Αυτοδιοίκηση

Υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Την πρόθεση του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουτάρη, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου, με τη γνωστοποίηση του ονόματος της νέας παράταξης και την παρουσίαση των πρώτων στελεχών, που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών.

Σύμφωνα με τον κ.Ζέρβα όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην προσπάθεια να κερδηθεί ο δήμος, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να βγουν μπροστά νέα στελέχη και νέοι άνθρωποι της πόλης και όχι να δημιουργηθεί μια «μεικτή» παλαιμάχων.

Όπως αναφέρει αυτό που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη είναι δουλειά, καθώς η σημερινή διοίκηση έχει αποτύχει σε βασικά θέματα της καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, το πράσινο και οι πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Όσον αφορά την ομάδα των «6», δημοτικών συμβούλων που προέρχονταν από διαφορετικές παρατάξεις και ασκούσαν κριτική στον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, μέσα στην οποία βρισκόταν και ο ίδιος, τόνισε πως τους «ένωσαν» οι κοινές θέσεις σε σημαντικά προβλήματα της πόλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...