Κόσμος

Τρόμος στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας - Τουρμπίνα αεροσκάφους τυλίχτηκε στις φλόγες (βίντεο)


Αγωνία για 146 επιβάτες πτήσης της Jet Blue από το Λας Βέγκας προς τη Βοστόνη των ΗΠΑ, όταν είδαν πυκνό μαύρο καπνό να αναδύεται από τον δεξιό κινητήρα του αεροσκάφους.

Από το περιστατικό, που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς το πλήρωμα κατάφερε να ματαιώσει την απογείωση και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες.

Απαντώντας σε ερώτηση του Business Insider, εκπρόσωπος της Jet Blue ανέφερε ότι η εστία που δημιούργησε τον καπνό γρήγορα κατασβέστηκε ενώ το αεροσκάφος τροχοδρόμησε με ασφάλεια στην πύλη αποβίβασης. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς, ενώ το αεροσκάφος αποσύρθηκε για επιθεώρηση και συντήρηση.

δε διευκρίνισε αν η φωτιά οφειλόταν σε φωτιά στον κινητήρα, όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Τα προβλήματα στο αεροσκάφος ξεκίνησαν λίγο πριν την απογείωση: Καθώς επιτάχυνε ακούγονταν δυνατοί θόρυβοι, κάτι που οδήγησε τους πιλότους στην απόφαση να ακυρώσουν τη διαδικασία.

https://twitter.com/aaronshanelee/status/1049008750785228800?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...