Κοινωνία

Τρομο-πακέτα: Τον Τραμπ «βλέπει» πίσω από τις επιθέσεις ο Ρόμπερτ ντε Νίρο!

Οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού ενόψει των εκλογών της 6ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ καταγγέλλει ο σταρ του Χόλιγουντ και πολιτικός ακτιβιστής Ρόμπερτ ντε Νίρο, αναφερόμενος στα τρομο-πακέτα.

«Υπάρχει κάτι ισχυρότερο από τις βόμβες: είναι η ψήφος σας. Οι πολίτες ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουν» συμπλήρωσε ο 75χρονος διάσημος ηθοποιός, που ήταν κι αυτός, όπως και άλλοι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ, στόχος με τα τρομο-πακέτα.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο κάλεσε, επίσης, τους Αμερικανούς να απαντήσουν σε αυτό το κύμα εκφοβισμού με τη μαζική συμμετοχή τους στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν τραυματίστηκε κανείς και για τις θαρραλέες και αποτελεσματικές δυνάμεις επιβολής του νόμου που μας προστατεύουν» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ένα ύποπτο δέμα εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε την Πέμπτη (25.10.2018) στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του ηθοποιού στο Μανχάταν. Το πακέτο ήταν παρόμοιο με εκείνα που εστάλησαν, μεταξύ άλλων, στον Μπαράκ Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον, που περιείχαν από έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Και άλλες προσωπικότητες που έχουν ταχθεί δημοσίως κατά του προέδρου Τραμπ, ανάμεσά τους στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, έλαβαν παρόμοια δέματα, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έχει συμμετάσχει σε πολλές διαδηλώσεις κατά του Αμερικανού προέδρου. Δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεσή του στο πρόσωπο του μεγιστάνα χρησιμοποιώντας δημοσίως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του, τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά την τελετή απονομής των βραβείων Τόνι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...