Κόσμος

Το πιο τρελό σημείωμα σε κατάστημα: Mην ζεσταίνετε ούρα στον φούρνο μικροκυμάτων (βίντεο)


Κι όμως, μία ιδιοκτήτρια καταστήματος έπρεπε να βάλει ένα σημείωμα, μήπως σταματήσει επιτέλους αυτή η τρελή συνήθεια των πελατών της. Να ζεσταίνουν ούρα στον φούρνο μικροκυμάτων!

Η Παρούλ Πατέλ έχει βενζινάδικο στη Φλόριντα και μπούχτισε να βλέπει ανθρώπους να μπαίνουν στο κατάστημα και να χρησιμοποιούν τον φούρνο μικροκυμάτων που έχει για τους πελάτες, για τον πιο λάθος λόγο που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος. Βάζουν μέσα δείγματα ούρων και τα ζεσταίνουν!

«Είναι τυχαίοι άνθρωποι που μπαίνουν και το κάνουν αυτό. Συμβαίνει καθημερινά», δήλωσε η Πατέλ στο WJXX-TV. Ετσι, έβαλε ένα σημείωμα στην πόρτα του φούρνου μικροκυμάτων. «Χρήση μόνο για φαγητό. Μην ζεσταίνετε ούρα. Κρατάτε τον φούρνο καθαρό, ευχαριστώ», έγραψε.

https://www.wral.com/news/national_world/national/video/17895528/?version=embedded_v2&player_options=%257B%2522embedded_autoplay_next%2522%253Atrue%257D

Κάποιοι πιστεύουν ότι παίρνοντας ούρα από άλλους και ζεσταίνοντάς τα μπορούν να περάσουν το τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό. Κοντά στο βενζινάδικο της Πατέλ υπάρχουν δύο εργαστήρια.

Η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να βάλει το σημείωμα, επειδή πριν από μερικούς μήνες μια γυναίκα έγινε επιθετική, όταν η Πατέλ της ζήτησε να μην ζεστάνει το δείγμα ούρων που κρατούσε. Μάλιστα, είχε το θράσος να της δείξει μία πινακίδα που να αναφέρει ότι ο φούρνος μικροκυμάτων δεν είναι για αυτόν τον σκοπό. Ετσι, η ιδιοκτήτρια έβαλε το σημείωμα, μήπως ησυχάσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...