Κόσμος

Το μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι του πρίγκηπα Χάρι -Ποια είναι η χρησιμότητα του; (εικόνες)

Ένα νέο δαχτυλίδι κοσμεί το δεξί χέρι του πρίγκιπα Χάρι στο επίσημο ταξίδι του στην Αυστραλία και δεν είναι η βέρα του.

Τα social media πήραν φωτιά και όλοι θέλουν να μάθουν για το τι πρόκειται. Κι ενώ ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει να φορά την βέρα του στο αριστερό χέρι, φορά ένα μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί του χέρι.

Ο Χάρι κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Αυστραλία φορά ένα μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί του χέρι

Το περιοδικό People το έψαξε και έχει την απάντηση. Ο δούκας του Σάσεξ φορά το δαχτυλίδι Oura – έναν ανιχνευτή ύπνου και δραστηριότητας που προσδιορίζει τα διάφορα στάδια ύπνου και συνδέεται με μια εφαρμογή στο smartphone του.

Το δαχτυλίδι oura

Το δαχτυλίδι oura

Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από τιτάνιο και κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά στυλ και τέσσερα χρώματα. Ο Χάρι φορά το μαύρο μοντέλο «Heritage style in black» και κοστίζει 299 δολάρια.

Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από τιτάνιο

Το δαχτυλίδι καταγράφει τα ωράρια ύπνου, τις κινήσεις και τη δραστηριότητα αυτού που το φορά, καθώς επίσης και τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και τις θερμίδες που καταναλώνει το άτομο που το φορά.
Το δαχτυλίδι καταγράφει τα ωράρια ύπνου, τις κινήσεις και τη δραστηριότητα αυτού που το φορά

Το δαχτυλίδι καταγράφει τα ωράρια ύπνου, τις κινήσεις και τη δραστηριότητα αυτού που το φορά

Οι μετρήσεις συνδέονται μέσω εφαρμογής στο smartphone του πρίγκιπα και εκτός από το να κρατούν σε μια υγιή κατάσταση το χρονοδιάγραμμα του, προσφέροντας συγκρίσεις και στατιστικά στοιχεία για τη φυσική του κατάσταση, λειτουργούν σαν μία πρώτης τάξεως υπενθύμιση σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε μικροπρόβλημα υγείας.

Ο Χάρι συνηθίζει πάντως να φορά διάφορα αξεσουάρ

Ο Χάρι συνηθίζει πάντως να φορά διάφορα αξεσουάρ. Ενώ ο αδερφός του Γουίλιαμ αποφάσισε να μην φορέσει την βέρα του, ο Χάρι έσπασε την βασιλική παράδοση και επέλεξε να την φορά διαρκώς. Επίσης, ο δούκας του Σάσεξ και η Μέγκαν έχουν ταιριαστά βραχιόλια με χάντρες που φορούσαν στην αρχή της σχέσης τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...