Αθλητισμός

Τεράστια κίνηση Σαββίδη, παγώνει τους πάντες - Τα γκρεμίζει όλα!

Από την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, μέχρι και τη φετινή σεζόν που παίζει για λογαριασμό της Άντερλεχτ, ο Όγκνιεν Βράνιες δεν έχει σταματήσει να «τρολάρει» μέσω ίντερνετ τους ανταγωνιστές της πρώην ομάδας του, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ωστόσο, σήμερα ο Βόσνιος ξέφυγε από τα καθιερωμένα, αφού άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με τον Γιώργο Σαββίδη, με το αφεντικό του ΠΑΟΚ να τον «ψήνει» για να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Βράνιες δεν περνά καλά στις Βρυξέλλες, ενώ η μετριότατη παρουσία του στην Άντερλεχτ μέχρι στιγμής, καθιστά αβέβαιο το μέλλον του στον βελγικό σύλλογο.

Ο Βόσνιος «ψάχνεται» γενικώς για τη συνέχεια της καριέρας του και ο τρόπος, με τον οποίο τον προσέγγισε δημοσίως ο Γιώργος Σαββίδης, δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι «ζεστός» για να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα, σε μια κίνηση που θα προκαλέσει πάταγο και θα αποτελέσει μεγάλο επικοινωνιακό «χτύπημα» σε βάρος της ΑΕΚ.

Μπορεί ο Βράνιες να έχει προκαλέσει τους Θεσσαλονικείς ουκ ολίγες φορές με «εμπρηστικές» αναρτήσεις, όμως αυτό ουδόλως φαίνεται να εμποδίζει την προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας των δύο πλευρών. Άλλωστε, ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του παίκτη και του Δικεφάλου υπάρχει είτε μέσω του Γιώργου Σαββίδη είτε μέσω του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον οποίο ο Βόσνιος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τόσο απλό να γίνει κίνηση από τον ΠΑΟΚ για τον Βράνιες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το οικονομικό αποτελεί σίγουρα ένα «αγκάθι» στην υπόθεση, από τη στιγμή που ο Βόσνιος αμείβεται με 900.000 ευρώ ετησίως από την Άντερλεχτ.

Ακόμα και στην περίπτωση που ο διεθνής άσος μετακομίσει στην Τούμπα ως δανεικός, θα ανεβάσει το κόστος της άμυνας του ΠΑΟΚ σε υψηλά επίπεδα. Μην ξεχνάμε ότι στις θέσεις των στόπερ υπάρχουν ήδη οι Κρέσπο και Βαρέλα, που αναμένεται να ανανεώσουν με υψηλότερες αποδοχές, αλλά και ο Χατσερίδης, που μπορεί να μην έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, όμως απολαμβάνει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο ΠΑΟΚ ενισχύσει το ήδη πλούσιο ρόστερ του με έναν στόπερ της αξίας του Βράνιες, θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο σε βάρος των ανταγωνιστών του στην κούρσα του τίτλου.

Και φυσικά μην ξεχνάμε το πιο βασικό: Αν το θέλει το αφεντικό, τότε κανένα... ποσό δε τον σταματά. Λέτε;

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ