Αθλητισμός

Τεράστια κίνηση από ΠΑΟΚ - Τους πιάνει στον ύπνο - Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ιβάν, όλα για την κούπα

Πιο δυνατός από ποτέ παρουσιάζεται την φετινή χρονιά ο ΠΑΟΚ και αυτό αποδεικνύεται τόσο από την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο με τις 8/8 νίκες, όσο και με την δυναμική του εκτός αυτού, σε διοικητικό επίπεδο.

Οι "ασπρόμαυροι" πανηγύρισαν ακόμα μία νίκη σε ντέρμπι για φέτος, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-0 στην Τούμπα και παρέμειναν στην κορυφή της Superleague, χωρίς, ωστόσο να εφησυχάζουν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, μίλησε στους άμεσους συνεργάτες του και αφού τους μετέφερε την ικανοποίησή του για την ατμόσφαιρα και την συμπεριφορά των οπαδών στην Τούμπα, τους επίστησε την προσοχή εν όψει της συνέχειας.

Ο διοικητικός ηγέτης της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ έκανε λόγο για προβοκάτσια και πως όλοι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξουν γιατί καραδοκούν πολλοί κίνδυνοι, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. «Οι κίνδυνοι προβοκάτσιας υπάρχουν παντού και ο στόχος είναι πολύ μεγάλος για να επιτρέψουμε ως οικογένεια να μας δημιουργήσουν προβλήματα» είπε ο Σαββίδης προς τους ανθρώπους του συλλόγου.

Μια κίνηση, απολύτως λογική από τον Ιβάν, που ξέρει ότι ο "πόλεμος" με τους διώκτες του ΠΑΟΚ υφίσταται σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε αυτό της προβοκάτσιας. Και για αυτό το λόγο, σκέφτεται να υιοθετήσει την πρακτική της περυσινής ΑΕΚ: Να μην παίρνει δηλαδή ο ΠΑΟΚ εισιτήρια για τα εκτός έδρας ματς, προκειμένου να έχει το κεφάλι του... ήσυχο για τυχόν παρατράγουδα και περίεργες καταστάσεις, που μπορούν να βλάψουν την ομάδα.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που απλά βρίσκεται στην σκέψη του Σαββίδη και των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά και ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά για τις επόμενες κινήσεις των Θεσσαλονικέων πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το σίγουρο είναι ότι οι "ασπρόμαυροι" είναι πολύ ψυλλιασμένοι φέτος και θα κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν την ομάδα από καταστάσεις που μπορούν να αποβούν... μοιραίες στην κούρσα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Superleague.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ