Αθλητισμός

Τα έχασε όλα μέσα σε 2 λεπτά η ΑΕΚ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (βίντεο)



Ήξερε ότι είχε δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο έργο απέναντι στο μεγαθήριο από τη Γερμανία, την Μπάγερν Μονάχου, έστω και αν οι Βαυαροί δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο «Δικέφαλος» έπαιζε στο ΟΑΚΑ, αλλά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και το 0-0 γέμισε με αισιοδοξία την ΑΕΚ, που τελικά δεν τα κατάφερε και έχασε από την Μπάγερν Μονάχου με 2-0.

Η ΑΕΚ δέχτηκε δυο γκολ μέσα σε 2 λεπτά και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 μέχρι το 61’, στο 63ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 0-2 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου.


Αρχικά στο 61' ο Χούμελς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, γύρισε στο πέναλτι στον Ρόμπεν, αυτός σούταρε πάνω στον Σιμόες και στο ριμπάουντ ο Μαρτίνεθ σούταρε προ του Χουλτ και μετά οι Γερμανοί εκμεταλλευόμενοι το σάστισμα των γηπεδούχων, χτύπησαν ξανά με τον Λεβαντόφσκι.

Στο 63ο λεπτό, ο Γκνάμπρι βρήκε μπροστά του τον Μπακάκη, ο Ραφίνια έκανε το overlap και πήρε τη μπάλα, γύρισε στον αμαρκάριστο Πολωνό που εξ επαφής σκόραρε για το 0-2.

https://streamable.com/g417g

https://streamable.com/suv3u

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...