Αθλητισμός

Ταύρος μαινόμενος ο Λουτσέσκου, τα έκανε όλα «λίμπα» - Κι άλλος... Ουάρντα

Ο Λέο Ζαμπά είναι το πρόσωπο των ημερών για τον ΠΑΟΚ μετά την ηγετική του εμφάνιση στη Λευκορωσία, όπου με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ οδήγησε τον Δικέφαλο στη νίκη επί της Μπάτε με 4-1. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αναδείχθηκε ως κορυφαίος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.

Η σπουδαία χθεσινή εμφάνιση του 20χρονου άσου έχει ανοίξει την κουβέντα σχετικά με τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος παραμένει εκτός πλάνων λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων και η περίοδος φόρμας που διανύει ο Ζαμπά, ίσως παρατείνει ακόμα περισσότερο τη μη χρησιμοποίησή του ή τον περιορισμού του ρόλου που θα έχει ο Αιγύπτιος, αν και η χρονιά έχει ακόμα πολύ δρόμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσουν.

Πάντως, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι στην αρχή της σεζόν ο Ζαμπά θύμιζε μια περίπτωση… Ουάρντα.

Αναφερόμαστε στο επεισόδιο που είχε ο νεαρός άσος με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη λήξη της αναμέτρησης με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League.

Τότε ο Ρουμάνος τεχνικός τα είχε… πάρει στο κρανίο με τον παίκτη του, ο οποίος αρχικά δεν έδειχνε διάθεση μεταμέλειας, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στη διοίκηση και να προειδοποιήσει ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ άσχημα για τον Ζαμπά, εάν δεν αλλάξει στάση.

Την κατάσταση έσωσε ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος βρισκόταν εκείνες τις μέρες στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί τη μετακίνηση του Πέντρο Βίτορ στην ΑΕΚ. Όταν έμαθε για το περιστατικό με τον Ζαμπά, ο ατζέντης του ανηφόρισε εκτάκτως για τη Θεσσαλονίκη, όπου τα… έψαλλε στον Βραζιλιάνο και απολογήθηκε για λογαριασμό του σε Λουτσέσκου και διοίκηση.

Εν συνεχεία, το ίδιο έκανε και ο πελάτης του, που ζήτησε «συγγνώμη» από όλους. Κάπως έτσι ο Ζαμπά πήρε μια δεύτερη ευκαιρία από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, σε μια υπόθεση που έχει πάρα πολλά κοινά με αυτή του Ουάρντα. Ο Βραζιλιάνος πλέον έχει γυρίσει για τα καλά το χαρτί και βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία.

Μπορεί και ο Αιγύπτιος να πράξει το ίδιο ή θα… πετάξει την ευκαιρία του στα σκουπίδια;

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης