Κοινωνία

Ταλάντωση που «κόβει» την ανάσα σε κερκίδα του ΟΑΚΑ – Εντολή για έλεγχο στατικότητας (βίντεο)


Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έλαβε γνώση σχετικά με την ταλάντωση του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου του ΟΑΚΑ και έδωσε εντολή στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες και να απαντήσει αρμοδίως.

Την ταλάντωση είχε παρατηρήσει στέλεχος της UEFA στην εξέδρα των οπαδών της Μπάγερν στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Champions League και ενημέρωσε την ΕΠΟ. Εν συνεχεία, η διοίκηση του ΟΑΚΑ έστειλε αίτημα στη ΓΓΑ για έλεγχο της στατικότητας του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού λένε πως ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα επικοινωνήσει και με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Το ΟΑΚΑ, πάντως, έχει άδεια σε ισχύ. Η γνωμοδοτική επιτροπή χορήγησε άδειας λειτουργίας Ολυμπιακής Εγκατάστασης στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά το 2005 και το 2012 έγινε αποδοχή της γνωμοδότησης. Έκτοτε, το ΟΑΚΑ παίρνει άδεια με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ).

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fultrachaoschaotischundwild%2Fvideos%2F285169592326013%2F&show_text=0&width=269

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...