Πολιτική

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα – Στο επίκεντρο Σκοπιανό, εκλογές

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων του 2019

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 2/10 το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης πρόκειται να βρεθεί, όπως είναι αναμενόμενο, οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΓΔΜ μετά και το δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής, το οποίο «σημαδεύτηκε» από την χαμηλή συμμετοχή και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν για το Σκοπιανό με φόντο και τη στάση των ΑΝΕΛ, οι οποίοι απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση πριν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στην ελληνική Βουλή προς κύρωση.

Πέραν του Σκοπιανού, το Πολιτικό Συμβούλιο θα ασχοληθεί και με την προετοιμασία του κόμματος ενόψει των συνεχών και πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων που θα πραγματοποιηθούν το 2019.
Σημειώνεται πως νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ενημερώσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της Επιτροπής Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου για το θέμα των συντάξεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...