Κυβέρνηση

Στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα (εικόνες)

Χαλαροί και με casual ντύσιμο, Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (07.10.2018) στο Άλσος Στρατού για την τελευταία μέρα του Σπούτνικ Festival.

Με τζιν παντελόνι και ελαφρώς αξύριστος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο επισκέφτηκε την τρίτη και τελευταία μέρα του, το βράδυ της Κυριακής. Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Με τζιν, μπλε πουκάμισο και αμάνικο μπουφάν, ο πρωθυπουργός έφτασε στο χώρο του φεστιβάλ το βράδυ της Κυριακής. Τζιν με μπότες ως το γόνατο και σκούρο μπουφάν επέλεξε η Μπέτυ Μπαζιάνα, με το πρωθυπουργικό ζεύγος να κάνει τη βόλτα του στο χώρο του φεστιβάλ.




Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα μίλησαν με τον κόσμο που ήταν στο Άλσος Στρατού, ενώ ο πρωθυπουργός έκανε και μια στάση στο περίπτερο του φεστιβάλ αλλά και σε εκείνα της Αυγής, της Εποχής, του Κόκκινου και του left.gr.



Δεν ήταν μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα που έδωσαν το παρών στην τελευταία μέρα του Σπούτνικ Festival. Εκεί ήταν επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Νίκος Φίλης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και πολλοί άλλοι.

Δείτε εικόνες από την τελευταία μέρα του φεστιβάλ Σπούτνικ

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...