Κοινωνία

Σοκ στην Κρήτη: Θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού ανήλικος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού κατέθεσε πως έπεσε ένας ανήλικος ξενοδοχοϋπάλληλος, και μάλιστα, μέσα στο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, στην Κρήτη, όπου εργάζεται.

Η καταγγελία αφορά σε τρία άτομα, με το ένα εκ των οποίων να κατέχει θέση στελέχους στην ξενοδοχειακή μονάδα. Την υπόθεση διερευνά η ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος έχει υποβληθεί σε επέμβαση.

Την δικογραφία σχηματίζει το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ και μάλιστα οι τρεις άντρες που κατάφεραν βίαια και ύπουλα χτυπήματα στο κεφάλι και στα γενετικά όργανα στον 17χρονο, τον οδήγησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου επειδή … ο ανήλικος έκανε φασαρία και θα γινόταν αντιληπτό από πελάτες και εργαζομένους, το τί συνέβαινε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το ΕΚΗ, ο 17χρονος, κατόρθωσε να ξεφύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και σε κατάσταση σοκ μπήκε σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τον ανήλικο χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό εργαζόμενο και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με την μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία σε βάρος των τριών ενήλικων ατόμων, στο Α.Τ. Χερσονήσου.

Άμεσα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία, με θύμα τον ανήλικο εργαζόμενο.

Το πρωί, ο 17χρονος, επεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με θετικά αποτελέσματα, ενώ η αστυνομία αναζητάει τους τρεις άνδρες ως δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου στον Πρόεδρο του ΕΚΗ, ένας από τους δράστες φέρεται να είναι στέλεχος της Δ/νσης Προσωπικού του ξενοδοχείου, που μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και έναν φίλο τους, χτύπησαν βάναυσα τον 17χρονο. Το ΕΚΗ καταδικάζει το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και καλεί την Δ/νση του Ξενοδοχείου και εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνεπλάκησαν στην επίθεση εις βάρος του ανήλικου εργαζομένου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...