Εσωτερική Ασφάλεια

Σοκ από τη μαφιόζικη επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά: Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (εικόνες,βίντεο)


Σοκ έχει προκαλέσει η μαφιόζικη επίθεση που έγινε χτες το βράδυ στις 9.30, στο λιμάνι του Πειραιά. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άντρα, στην ακτή Κονδύλη 4. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη τις αρχές για «υποθέσεις εκβιασμών» και να κρύβεται πίσω από πρόσφατες εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου σε βάρος νονών της νύχτας. Είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου με «εντολέα» μεγάλο όνομα της νύχτας -έγκλειστο στις φυλακές και στόχο- υποψήφιο θύμα, δικαστικό. Το συμβόλαιο αυτό δεν εκτελέσθηκε. Ο ίδιος φέρεται να συνδέεται και με άλλη υπόθεση δολοφονίας με υπόβαθρο ξεκαθάρισμα στη νύχτα.

όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός τον «γάζωσε» με καλάσνικοφ πετυχαίνοντάς τον τρεις φορές: μία στην κοιλιακή χώρα, μία στον σβέρκο και άλλη μία στο γόνατο.

Περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της επίθεσης, βρέθηκε καμμένο το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε, επίσης καμμένο, το όπλο, τύπου Καλάσνικοφ, που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.
https://www.youtube.com/embed/ank0NVWD_AY
https://www.youtube.com/embed/ow10Hwx8TFw

van2peiraias2epithesi_peiraias_mesa

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές