Εσωτερική Ασφάλεια

Σοκάρει ο 27χρονος που λήστεψαν στα Εξάρχεια: Μου είπαν φέρε τα λεφτά, με κλώτσησαν και με μαχαίρωσαν στα πλευρά

Με συγκλονιστικές λεπτομέρειες περιέγραψε στους αστυνομικούς την επίθεση ληστών που δέχθηκε ο 27χρονος στο κέντρο της Αθήνας.

«Άκουσα κάποιο άτομο από πίσω μου να τρέχει και όταν γύρισα να δω τι συμβαίνει, ένας άγνωστος δράστης που κρατούσε στο χέρι του ένα μαχαίρι ήταν ακριβώς πίσω μου και μου είπε: Φέρε τα λεφτά», είπε ο 27χρονος.

«Μου τράβηξε την τσάντα και με μαχαίρωσε στον αριστερό αγκώνα. Ο δεύτερος δράστης μου έριξε κλωτσιά στο πρόσωπο. Τότε εγώ κινήθηκα προς το μέρος του και ο δράστης με μαχαίρωσε αριστερά στο ύψος των πλευρών μου», πρόσθεσε.

Περιγράφοντας την εξωτερική εμφάνιση των δραστών ανέφερε ότι ήταν μεσαίου αναστήματος και ηλικίας περίπου 25 ετών, ενώ μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή προς την οδό Στουρνάρη.

https://www.youtube.com/watch?v=0-Ds26nLhFE

Το χρονικό της επίθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Ο 27χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα όταν είδε να τον πλησιάζουν δύο περίεργα άτομα. Πριν προλάβει να αντιδράσει του όρμησαν και ο ένας προσπάθησε να του αρπάξει το τσαντάκι του που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και το κινητό του τηλέφωνο.

Το θύμα έκανε το λάθος και τράβηξε ενστικτωδώς την τσάντα του και τότε ο ένας απο αυτούς έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε με μανία στο σώμα του τραυματίζοντας τον στον πνεύμονα. Οταν ο 27χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο, οι δράστες με τη λεία στο χέρι και το θύμα τους μισοπεθαμένο έφυγαν τρέχοντας και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του θύματος, ο ίδιος κατάφερε και ειδοποίησε με το κινητό του τηλέφωνο την μητέρα του προκειμένου να τον παραλάβει ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό όπου χειρουργήθηκε και πλέον νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική βαριά τραυματισμένος και αναπνέει με την βοήθεια οξυγόνου.

Άγριες συμμορίες πίσω από την επίθεση βλέπει η ΕΛΑΣ

Μια από τις πολλές συμμορίες που τους τελευταίους μήνες δρουν στην περιοχή του κέντρου και των Εξαρχείων είναι αυτή που επιτέθηκε στον 27χρονο σύμβουλο επιχειρήσεων και τον τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για μια «σκληρή» ομάδα με αρχηγό έναν ανοικτόχρωμο άντρα πιθανότατα Αλβανό και επιχειρησιακά στελέχη από την Ασία και την Αφρική. Οι συγκεκριμένοι χρησιμοποιούν το άβατο των Εξαρχείων όπου υπάρχει έλλειψη αστυνόμευσης προκειμένου να σβήνουν τα ίχνη τους μετά από κάθε ενέργεια.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για μια «σκληρή» ομάδα με αρχηγό έναν ανοικτόχρωμο άντρα πιθανότατα Αλβανό και επιχειρησιακά στελέχη από την Ασία και την Αφρική. Οι συγκεκριμένοι χρησιμοποιούν το άβατο των Εξαρχείων όπου υπάρχει έλλειψη αστυνόμευσης προκειμένου να σβήνουν τα ίχνη τους μετά από κάθε ενέργεια. Ο 27χρονος που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό όλα δείχνουν ότι ευτυχώς κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...