Κοινωνία

Προφυλακιστέος ο αρχιτέκτονας που δολοφόνησε τον φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό

Στις φυλακές οδηγείται μετά την απολογία που έδωσε σήμερα στις ανακριτικές αρχές ο 51χρονος αρχιτέκτονας ο οποίος είχε ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον 57χρονο φαρμακοποιό Βασίλη Φλώρο λόγω οικονομικών διαφορών. Ο 51χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Το έγκλημα είχε γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στο Νέο Ψυχικό, με το θύμα να έχει πυροβοληθεί τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του.

Ο 51χρονος αρχιτέκτονας είχε ομολογήσει προανακριτικά τη δολοφονία του φαρμακοποιού, σήμερα όμως έδωσε τυπική απολογία στις ανακριτικές αρχές, καθώς φέρεται να μην ήταν σε θέση να απολογηθεί λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης