Σκοπιανό

Πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη


Οι Έλληνες θα βρεθούν και πάλι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης σε πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία, κατά τη διάρκεια της αυριανής στρατιωτικής παρέλασης. Ο ελληνικός λαός δείχνει με κάθε τρόπο στους κυβερνητικούς την αντίθεσή του για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στο γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, παρά τις υπεράριθμές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τους Έλληνες και παρόλο που σε κάθε δημοσκόπηση καταρρέουν, αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την ταπεινωτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Ανήμερα της εθνικής επετείου του "ΌΧΙ" οι έλληνες λένες και πάλι "ΌΧΙ" σε μια εθνική προδοσία και σε μια συμφωνία που παραχωρεί εθνότητα και γλώσσα στο γιουγκοσλαβικό κρατίδιο.

Η συγκέντρωση οργανώθηκε μέσω Facebook από την ομάδα Ελλάς - Hellas.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στο Facebook: Η «Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία» θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο στις 11 π.μ. με σημείο προσυγκέντρωσης τον «Κήπο του Ήχου» απέναντι ακριβώς από το 8ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Λόγω ότι έχει γίνει διαστρέβλωση των πληροφοριών και λόγω ότι έχει δημιουργηθεί μία σύγχυση και παραπληροφόρηση του κόσμου σχετικά με την αυριανή «Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία» ενημερώνουμε τον κόσμο ότι δεν φέρουμε καμία σχέση με την σελίδα «Ανέδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» όπως επίσης δεν φέρουμε και καμία εμπλοκή με την εκδήλωση «ΟΧΙ στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σκοπός της συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας είναι «να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας όπως επίσης και την πραγματοποίηση πορείας διαμαρτυρίας αμέσως μετά την επίσημη λήξη της Στρατιωτικής παρέλασης με σημείο εκκίνησης το σημείο προσυγκέντρωσης και κατεύθυνση προς το Άγαλμα τους Μεγάλου Αλεξάνδρου».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2097226747259316&id=1930542327261093&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ