Κόσμος

Ποιος θα το πίστευε- Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον μετά την αποχώρηση της Μέρκελ (Βίντεο)

Αν η Μέρκελ είχε μετατραπεί στο φόβο και τον τρόμο των ευρωπαϊκών κρατών, η είδηση της απομάκρυνσής της από τον πολιτικό στίβο γεννά ακόμα μεγαλύτερους φόβους. Έτσι η ευχή πολλών Ελλήνων και όχι μόνο πολιτών, ίσως μετατραπεί στον μεγαλύτερο εχθρό τους.

Χαρακτηριστικά ο ο αναλυτής διεθνών γεγονότων στο «Έθνος» Γιώργος Καπόπουλος, μιλώντας στον 98.4 αναφέρει "Η Μέρκελ δύσκολα θα αντέξει μέχρι το 2021. Οι ευρωεκλογές τον Μάιο θα επιβεβαιώσουν ένα κύμα ανόδου σε όλη την Ε.Ε. της Ακροδεξιάς, ενώ στη Γερμανία η στροφή θα είναι ακόμη πιο συντηρητική ιδίως στην οικονομία".

Ο κ. Καπόπουλος, εκτίμησε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπαίνει σε ένα ακόμη πιο σκοτεινό τούνελ, όπου οι εθνικισμοί από τον ανεπτυγμένο Βορρά , έως τον Νότο των οικονομικών προβλημάτων , οδηγούν την Ε.Ε. μαθηματικά σε κατάρρευση, αν δεν υπάρξει μια συνολική αξιόπιστη ατζέντα αντιπαράθεσης σε αυτή τη πολιτική.

Τις ανησυχίες αυτές συμμερίζονται και άλλοι όπως ο σκιτσογράφος και αρθρογράφος στο «Ποντίκι» Στάθης Σταυρόπουλος ο οποίος δήλωσε "Η Ευρώπη της Γερμανικής εκδοχής στα όρια της Ε.Ε. , όλο και περισσότερο χωρίς τανκς βέβαια αλλά με banks , ομοιάζει με το αιματηρό για τους λαούς «όραμα» του Χίτλερ περί Ενωμένης Ευρώπης υπό την καθοδήγηση του"

Οι αταβιστικοί φόβοι λαών που συγκρότησαν τα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη , σε συνδυασμό με την παντοδυναμία του οικονομικού φασισμού που ονομάζεται παγκοσμιοποίηση , οδηγεί την Δημοκρατία στην Ευρώπη σε πλήρη απίσχνανση , με επακόλουθο μαζί με τον οικονομικό νεοφιλελευθερισμό και την ανεξέλεγκτη μετανάστευση , την άνοδο της ακροδεξιάς , μετά την πλήρη ενσωμάτωση της σοσιαλδημοκρατίας , στην ίδια λογική, είπε ο Στάθης Σταυρόπουλος. Η Ελλάδα ως παράδειγμα της αλλοίωσης της ιστορικής μνήμης και συνέχειας , ως έθνος-κράτος όπου μέσα του δομείται η ταξική πάλη σε μετατροπή του σε χώρο από χώρα με την επιρροή των κάθε είδους Σόρος, είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα στον Ευρωπαϊκό Νότο.

Ακολουθούν οι ηχογραφήσεις από την εκπομπή:

https://www.youtube.com/watch?v=iZ484u9_dkY

https://www.youtube.com/watch?v=-VPYjUU9REA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...