Κόσμος

Πλήθος περικυκλώνει κλέφτρα για να μη διαφύγει (βίντεο)

Ένα βίντεο καταγράφηκε στην Αγγλία που δείχνει ένα πλήθος ανθρώπων να σχηματίζουν κλοιό γύρω από μια γυναίκα που έκλεψε προϊόντα από κατάστημα.

Η «τσιγγάνα», όπως αναφέρεται, αρνείται ότι έκλεψε πράγματα από το μαγαζί αθλητικών ειδών Sports Direct σε προάστιο του Μάντσεστερ, οι δυο υπάλληλοι την ακολουθούν ωστόσο εκτός μαγαζιού και την κατηγορούν ακριβώς γι’ αυτό.

Το πλήθος φωνάζει «μην την αφήσετε να ξεφύγει» όσο σφίγγει ο κλοιός γύρω της και οι υπάλληλοι προσπαθούν να ψάξουν τα πράγματά της.

Ένα σχολιαρόπαιδο σπεύδει μάλιστα να πατήσει το φρένο στο καροτσάκι όπου φυλάσσει τα κλεμμένα αντικείμενα, αποτρέποντάς τη να ξεφύγει.

Κάποια στιγμή η γυναίκα υπάλληλος βρίσκει τα κλεμμένα και φωνάζει: «Εδώ είναι! Θα γυρίσεις πίσω», δείχνοντάς της το μαγαζί, πριν την ενημερώσει πως η αστυνομία είναι καθ’ οδόν.

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook και έγινε αμέσως viral. Οι περισσότεροι σχολιαστές επαίνεσαν την ετοιμότητα του κόσμου και τις προσπάθειές του να σταματήσει την κλέφτρα…

https://youtu.be/B2-CJGz9rZ0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές