Πολεμική αεροπορία

«Πεδίο μάχης Αιγαίο»: 31 χρόνια η ΠΑ κατατροπώνει τους Τούρκους! Ασύλληπτος ο αριθμός των αναχαιτίσεων

52.225 αεροσκάφη των Τούρκων έχουν αντιμετωπιστεί από τα μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, από το 1987, μέχρι και τον Σεπτέμβριο! Το νούμερο είναι ασύλληπτο και σίγουρα μοναδικό σ΄ όλο τον πλανήτη! Εξίσου εντυπωσιακοί είναι και οι αριθμοί που αποτυπώνουν την τουρκική επιθετικότητα σε παραβιάσεις, εμπλοκές και υπερπτήσεις. Οι πίνακες είναι από την παρουσίαση που έκανε το ΓΕΑ, με αφορμή τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τις 7 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, για τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Τα τρομακτικά στατιστικά στοιχεία είναι φυσικά σε γνώση “φίλων και συμμάχων”, χωρίς όπως έχει διαπιστωθεί οποιαδήποτε αντίδρασή τους.

Το σποτ της ΠΑ για τη φετινή εορτή έχει το σωστό μήνυμα: “Πετάμε ψηλά, πετάμε μακριά”. Κι όπως δείχνουν τα στατιστικά πετάμε και πάρα πολύ!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...