Κόσμος

Παντρεύτηκαν και τους απήγαγαν: Τους ομήρους παρίσταναν στη γαμήλια φωτογράφισή τους και το κράξιμο έπεσε «βροχή» (εικόνες)


Τις πιο περίεργες φωτογραφίες γάμου θέλησε να έχει ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ, ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωπες με ένα κύμα οργής και χαρακτηρίστηκαν ως «ρατσιστικές» ενώ φυσικά έγιναν viral.

Ο ταξιδιωτικός φωτογράφος Τζον Μίλτον θέλησε οι γαμήλιες φωτογραφίες του να είναι διαφορετικές. Έτσι, σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Για να γίνει όμως αυτό, οι νεόνυμφοι φωτογραφήθηκαν πάνω σε ένα ηφαίστειο και σε ένα τοπικό χωριό. Όλα αυτά θα ήταν ωραία, αν το ζευγάρι δεν αποφάσισε να προσθέσει μερικούς… ψεύτικους στρατιώτες στο μίγμα για να φανεί ότι ετοιμάζονται να τους σκοτώσουν και να περιγράψουν το χωριό ως «γκέτο».

«Ανταλλάσσοντας τους όρκους μας στην κορυφή ενός ενεργού ηφαιστείου στο Κονγκό με μια τοπική φυλή, ενώ ο εμφύλιο πόλεμος μαίνεται λίγο πιο δίπλα, είναι ο σουρεαλισμός στα καλύτερά του» έγραψε ο Μίλτον σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram.

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει το γαμήλιο δαχτυλίδι της νύφης να κρέμεται πάνω σε ένα καλάσνικοφ που κρατά ένας Κονγκολέζος, με τίτλο «Διαμάντια του αίματος».

Ο ασυνήθιστος αυτός γάμος έλαβε χώρα το 2017, αλλά η Σεσίλια Κριστίν είδε τις φωτογραφίες στο Instagram και τις μοιράστηκε στη σελίδα της στο Facebook, με αποτέλεσμα να γίνουν viral.

Ο λογαριασμός στο Instagram του Μίλτον έχει έκτοτε αφαιρεθεί, αλλά οι προσβλητικές εικόνες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Η χρήση μιας εμπόλεμης ζώνης ως σκηνικό δεν θεωρήθηκε και η καλύτερη από πολλούς και εξόργισε άλλους που κατηγόρησαν τον φωτογράφο για ρατσισμό, αποικιοκρατία και εκμετάλλευση.

«Χάνω την αίσθηση του τι είναι πραγματικό επειδή ένα κομμάτι μου, φωνάζει πως είναι πλαστό και το άλλο λέει: είναι μερικοί άνθρωποι που έχουν παραισθήσεις και νομίζουν ότι αυτό ήταν μια πολύ καλή ιδέα’» έγραψε κάποιος.

https://twitter.com/Aelkus/status/1054756868957069313?ref_src=twsrc%5Etfw

«Θα πρέπει να είναι κάποιο είδος σάτιρας για τους δυτικούς που χρησιμοποιούν την φτώχεια και τον πόλεμο ως σκηνικό για τον ‘περιπετειώδη τρόπο ζωής’ τους, έτσι δεν είναι; Θέλω να πω, δεν μπορεί να είναι σοβαροί αυτοί οι άνθρωποι;» ανέφερε κάποιος άλλος.

https://twitter.com/briiilliant/status/1054648592449687552?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές