Πολεμική αεροπορία

Πανέτοιμη η ομάδα «Ζευς» για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου - Τσίτα τα γκάζια, στα ύψη η αδρεναλίνη - Εικόνες

Τα μέλη της ομάδας «Ζευς», πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, εντυπωσιάζουν κάθε φορά με τους ικανότητές τους στον χειρισμό των F-16 και όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Η Θεσσαλονίκη κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς και οι εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό για την απελευθέρωση της πόλης, τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου και την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ» να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Υπενθυμίζεται πως μετά την καθιερωμένη παρέλαση μαχητικό αεροσκάφος F-16 της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας θα πραγματοποιήσει επίδειξη.

H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζευς (F-16 Demo Team) αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εκτέλεσης αεροπορικών επιδείξεων, που σκοπό έχει να διαδώσει την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας και την τόνωση του ηθικού τόσο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και της ελληνικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα προβάλλει τη μαχητική ικανότητα και το γενικότερο έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κάθε χρόνο και πιο εντυπωσιακές είναι οι πτήσεις των F-16Η ομάδα «Ζευς» κάνει τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα, αλλά και πολύ εντυπωσιακά Μαγεία από τα F-16 στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ